Sayfa 895/905 İlkİlk ... 395795845885893894895896897 ... SonSon
Arama sonucu : 7235 madde; 7,153 - 7,160 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sayın bat56 geçmişe dönük mesajlarımı ararken tesadüfen gördüm mesajınızı,

ara ara burada zaman analizleri yapıyorum,
    x li topiğede bazen gönderi atıyorum, orada üstüne çabuk mesaj geldiğinden kayboluyor o mesajlar, keh, keh,..

28 temmuz başlangıçlı zaman analizm devam ediyor,

geneli 13 hafta yükselişti,..gelişme oldukça haftalar bittikçe yazıyorum,..eski hızım yok,...

son olarak 8 haftaya geçtiğimizi yazmıştım burada 8 haftalık süreç ise devam ediyor, bu hafta son 8 haftanın 3 haftasındayız,..

8 hafta formatı,...daha önce belirtmiştim geneli yükseliş olsada,

3 y+3 yatay+2y =8y formatında bunun son 2 haftası agresif yükseliş hareketi olabilir veya volatilite yapabilir,..
    son 8 hafta ise 13 haftanın son 8 haftası idi hatırlayın,..konuyla ilgili x li topiğe grafikler attım az önce
    mesajlar 7117 ve 7119 dan devamla

zman analizi ise bu şekilde yani orta hedefi 4 hafta geçilemez zorlar yatayda kalır öngörüyorum ki bunun ilkini gerçekledik ve realize sonrası USD desteklerden yukarı döndük, haftaya 3 hafta yatay öngörüm başlar, bu hafta ise 3 y nin son haftasıydı ki orta hedefe çarptık yani zirve test edildi,...son 2 hafta ise bana göre agresif hareket ve büyük ihtimalle yükseliş olmalı, agresifliği kesin ama,

yani 3 y nin son haftasına zirve test ettik ve realize aldık, zaman analizi gerçekledi, 3 y, 3 yataya bağlanacağından
    bu realize aslen 3 yatay haftayı bana göre başlatmış oluyor, 2 y ise dediğim gibi agresif ve tahminim bu agresiflik yükseliş olabilir,..
    13 haftanın son 8 haftası böyle kodlu bende,..

bir şekilde orta hedefi geçer ise üst hedef dediğim yer gideriz,..yatay 3 hafta içinse sarı oklarla verdiğim USD desteklerine çok çok dikkat etmeliyiz birincisini dün yaşadık bu gün oradan döndük,..anacak orta hedefin altındayız, bkz grafikler
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. kendim coinde ve kaldıraçlıyım,..yan kaadlarda hisse de pozdayım,..
    aynı zaman analizni oradan da onlar için de devam ediyorum, short tuşunu söktüm, yükselsede long yapıyorum düşssede long yapıyorm,
    fakat nereye kadar düşeceğini ve nerde alım yapacağımı hep önceden buluyorum,

yoksa iki kaşık suda boğarlar waalleyi, keh, keh,..
    Son düzenleme : indregandi; 24-09-2025 saat: 16:34.
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

SPOT kapanış, BofA 3 mlyr üzeri satışı yarıya düşürse de gene alıcı tarafa geçmedi, en iyi alıcı görünen Tera bu sefer başka hisselerde almış, en iyi satıcı görünen Marbaş ın satışının büyük kısmı BTCİM kaynaklı,

beklediğim gibi oldu.. düşmedi

millet bofaya bakıp shortluyorsa var babam..yandı gülüm olabilü. dikkat etmek lazım.

bofa.. pusu olabilü.

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    beklediğim gibi oldu.. düşmedi

millet bofaya bakıp shortluyorsa var babam..yandı gülüm olabilü. dikkat etmek lazım.

bofa.. pusu olabilü.

Aselsan i elinde varken tabelada dusurmuyor da hisselerde negatif çok ..
    Düşmez kalkmaz bir Allah
    Düşer bu borsa da elbet

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, BofA 3 mlyr üzeri satışı yarıya düşürse de gene alıcı tarafa geçmedi, en iyi alıcı görünen Tera bu sefer başka hisselerde almış, en iyi satıcı görünen Marbaş ın satışının büyük kısmı BTCİM kaynaklı,
    Bofa,Ak,HSBC .
    Yabancı mali alıp satan kurumlar ağırlıklı.
    Bakalım yarın geçen hafta yabancı ne yapmış onu görelim. Satışta arka arkaya 4. Haftayi da yapmışlar mi hisselerde..
    Bence bu haftada satıyorlar net.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Aselsan i elinde varken tabelada dusurmuyor da hisselerde negatif çok ..
    Düşmez kalkmaz bir Allah
    Düşer bu borsa da elbet
    kara şahin düştü...

o da düşer

VİOP30 günlük ve toplam

Sayfa 895/905 İlkİlk ... 395795845885893894895896897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz