gene ne oldu? TRUMP tek ayak cezası mı verdi? erdoğan'a??
gene ne oldu? TRUMP tek ayak cezası mı verdi? erdoğan'a??
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
H. Bartu Soral
@BartuSoral
Uluslararası tecrübemle bu konuşmayı yorumlayım;
ABD Büyükelçisi diyor ki; Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazen Rusya’ya yanaşıyor, S-400 alıyor, Hamas’la ilişki kuruyor vs. Ama aslında Erdoğan’ın tek isteği var; “meşruiyetâ€. ABD Başkanı Trump, bu gel gitlerden sıkıldı. Erdoğan’a o istediği meşruiyeti vereceğiz.
Yani mealen; Erdoğan’a iktidarını sürdürmesi için tam destek vereceğiz. Onu iç politikada güçlü göstereceğiz. “İstediğini alan lider gibi†olacak. Tabii sıcak para da yollayarak döviz ihtiyacını karşılayacağız. Tabii buna karşılık o da bizim isteklerimizi karşılayacak.
Örneğin Suriye’de İsrail’le birlikte desteklediğimiz PYD-YPG yapılanmasına karşı ciddi bir hanle yapmayacak. İsrail’in istediği Kürdistan kurulacak. Bunun için Türkiye’de yapılması gereken yeni anayasa dahil her şey yapılacak.
Kıbrıs’ta Denktaş tezleri yerini yumuşamaya bırakacak. Doğu Akdeniz’de doğalgaz vs aramaları yapılmayacak… Buna karşılık AB de Türkiye’ye sıcak mesajlar verecek.
Evet, Büyükelçi Barrack mealen bunları söylüyor. Zaman gösterecek ne olacağını ama ABD’ye tam teslim Türkiye politikasına hazır olun derim ben.
https://x.com/BartuSoral/status/1971228765393969561
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Görüşme nasıl geçti?
Trump : Harika (great)
Barrack : Destansı (epic)
Bu akşam seansi avellerine bayılıyorum ya gaza gelip cizmeye çalışıyorlar 2 3 keredir biraz önce ki gazmanliklarinda yine ellerine verdim
Turgut Reis
@finans_mann
·
3s
Yabancıdan Borsada 3 Ayın En Hızlı Alımı
19 Eylül haftasında yabancılar, 407,6 milyon $ net hisse alımı yaptı
Bu, 13 Haziran’dan bu yana en yüksek seviye
Eylül'ün ilk yarısında satış yapan yabancılar yeniden alıma geçti
Yabancı ilgisi artıyor, borsa için pozitif sinyal!
Algınıza sokayım ne bir bok biliyorlar nede araştırıyorlar yaz sosyal medyaya beğeni alıcam diye
neden yazmıyorsun Astor hisse satışından kaynaklandığını 408 milyon dolar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri