Birde arkadaşlar özelden şortmusun longmusun vs yazmayın trader aşağı argümanlar sunuyorsa pozisyonu bellidir , yukarı beklentisi varsa bunu graf üzerinden paylaşıyorsa pozisyonu bellidir.![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Dedektif
@haberdedektif
·
41sn
İspanya, Filistinlilere yardım amacıyla 2026 yılına kadar 175 milyon dolar bağışlayacak.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Oğuz Atalay
@Oguz_Atalay
·
7d
Bunun izahı yok. Gürsel Tekin’in tedbir kararı bir önceki seçimde gelen yönetim içindi. Yeni bir seçim yapıldı. Eski yönetim artık yok. İstinaf mahkemesi bir an önce karar verip bu süreci sonlandırmalı. Artık SPK da devreye girmeli, HSK da devreye girmeli. Başından beri hukuki olarak okunamayacak bir süreç yaşatılıyor.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
1 haftadır badem ınsıder ABD gezisi üzerinden yaptığı fiyatlamadıki şirketler satılıp banka grafi tutmaya çalışıyorlar yine fonlama ,beklentisi biteni sat 3 ekim enflasyon verisi geleceği için banka tut modu ama dayanırmı ona bakıcaz banka surları yıkılır yukardaki formasyon çalışmaya başlarsa ŞIRRRRRRRRR diye bir ses gelicekşimdilik dengelemeye çalışılıyor fonlama ile pıst 100 2.68 önemli 240 dk.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
thy için tek söylenecek söz var...
sen şimdi naneyi yemedin mi?![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri