Sayfa 374/569 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bulut abi xbank yorum demişler benim takip ettiğim grafım bu akşam kapanışına göre sosyal medya hırsızları yorumlamaya başlar
    240 dk üzerinden gidiyoruz 2-3 gündür burada piyasayı dillendiriyorum teknik olarak buda öyle kanal tepesinden satış yedi ve obo oluştu .
    takip bantımız kısa vade 15800 bölgesi altı kapanışlarda aşağıda 15550 bölgesi mevcut orasıda kanal alt bandı formasyon çalışırsa 14900-15000 hedefi benim analizim bu yönde şuanda gözüken.

devam değişen birşey ok 15780 gördü tepki geldi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. Birde arkadaşlar özelden şortmusun longmusun vs yazmayın trader aşağı argümanlar sunuyorsa pozisyonu bellidir , yukarı beklentisi varsa bunu graf üzerinden paylaşıyorsa pozisyonu bellidir.

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    açarsın home ofis. oturduğun yerden emekli olursun.

üretmeyi severim.. ne üretiyon ? içerik

vırık cırık işler daire başkanı seni.
    bari benim gibin ilim ifran purodakşın yapsaydın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Dedektif
    @haberdedektif
    ·
    41sn
    İspanya, Filistinlilere yardım amacıyla 2026 yılına kadar 175 milyon dolar bağışlayacak.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    vırık cırık işler daire başkanı seni.
    bari benim gibin ilim ifran purodakşın yapsaydın.
    ilim derken

islam ilmihal kitabımı ? islami rüya tabirleri kitabımı ?

6. Oğuz Atalay
    @Oguz_Atalay
    ·
    7d
    Bunun izahı yok. Gürsel Tekin’in tedbir kararı bir önceki seçimde gelen yönetim içindi. Yeni bir seçim yapıldı. Eski yönetim artık yok. İstinaf mahkemesi bir an önce karar verip bu süreci sonlandırmalı. Artık SPK da devreye girmeli, HSK da devreye girmeli. Başından beri hukuki olarak okunamayacak bir süreç yaşatılıyor.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. 1 haftadır badem ınsıder ABD gezisi üzerinden yaptığı fiyatlamadıki şirketler satılıp banka grafi tutmaya çalışıyorlar yine fonlama ,beklentisi biteni sat 3 ekim enflasyon verisi geleceği için banka tut modu ama dayanırmı ona bakıcaz banka surları yıkılır yukardaki formasyon çalışmaya başlarsa ŞIRRRRRRRRR diye bir ses gelicek şimdilik dengelemeye çalışılıyor fonlama ile pıst 100 2.68 önemli 240 dk.

8. thy için tek söylenecek söz var...

sen şimdi naneyi yemedin mi?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 374/569 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •