Sayfa 428/435 İlkİlk ... 328378418426427428429430 ... SonSon
Arama sonucu : 3473 madde; 3,417 - 3,424 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    CTRL+F5 yaparak sayfayı yenilersen üstteki AZTEK mesajında göreceksin...

Önce yanlış anlayıp, sonra düzelttim ama o sırada sen mesaj yazdığın için yukarıda eski hali sende kalmış...!
    Kusura bakmayın hocam ben görememişim

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Haftalık Tarama:

Teşekkür ederim istediklerimin tamamını yanıtladınız hocam
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Kusura bakmayın hocam ben görememişim

Teşekkür ederim istediklerimin tamamını yanıtladınız hocam
    Rica ederim...

Üretene, çalışana, gayret gösterene her zaman her şekilde yardımcı olmaya gayret ediyorum. Ne zaman, neye ihtiyacın olursa yazman yeterlidir. Bilgim ölçüsünde cevap yazarım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Rica ederim...

Üretene, çalışana, gayret gösterene her zaman her şekilde yardımcı olmaya gayret ediyorum. Ne zaman, neye ihtiyacın olursa yazman yeterlidir. Bilgim ölçüsünde cevap yazarım...
    Çok teşekkür ederim hocam. Takıldığım ya da merak edip de çözemediğim şeyler için sizi rahatsız edeceğim
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim hocam. Takıldığım ya da merak edip de çözemediğim şeyler için sizi rahatsız edeceğim
    Bilgim ölçüsünde, her zaman; tabii bir de sağlık önemli...

Bir ara zor günler atlattım. Şimdi çok şükür daha iyiyim ama biraz yavaşlamışım...

5. Yok hocam sizi zorlayacak sorular değil Benim disipline edemediğim konular...

Sağlık olmazsa neyin önemi var ki dünyada. Önce sağlık tabi ki. Gelmiş geçmiş olsun hocam...

XU100...

Piyasada çok gergin günler geçiriyoruz. Sancılı günler...!!!

Birçok analizci düşüş bekliyor, yükseliş bekleyenler de vardır...

Ben bir dönüm noktasında olduğumuzu biliyorum. Eğer yine Inversion olmaz ise yönümüz yukarıdır. Inversion olursa 2-3 ay işler zorlaşacaktır. Herhalde yeni ayla birlikte yönümüzü de görebileceğiz...

Grafiği hatırlayanlar bilirler. Aynı şekilde ilerleyeceğimizi düşünüyorum ama yine de belli olmaz...!!!

11.023 seviyesinin altı AYI piyasasına giriş demektir...

Yine de kapanış önemli olacaktır. Altına inip, tekrar üzerine çıkabilir...!!!

Hayırlı Haftalar...

Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...

Sayfa 428/435 İlkİlk ... 328378418426427428429430 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •