ezik fenerlilerden bıktık walla
morinho bile parayı cukkalamasına rağmen böyle seviyesiz bir takıma
gittiğim için pişmanım falan demiş adam hem yolmuş hem kafa
bulmuş kuşlarla
neyse bi zahmet s. gidin kendi çöplüğünüzde ötün.
ezik fenerlilerden bıktık walla
morinho bile parayı cukkalamasına rağmen böyle seviyesiz bir takıma
gittiğim için pişmanım falan demiş adam hem yolmuş hem kafa
bulmuş kuşlarla
neyse bi zahmet s. gidin kendi çöplüğünüzde ötün.
Yeni başkanda her maharet var,ak tutuculuğuda var,zaten ne yaptığı bilinmiyor mafya vari gibi geldi bana,çorap örer bu kulübe,bekleyelim bakalım,zaten GS gitmiyordu bunların yüzünden,şimdi mafyacı geldi hep takoz koyar gibi,1.70 üstü hesaplar yapıyordum olmadı,bana göre kağıt bedava,iyi bir tahtacı lazım buna,halka açık lot fazlalığıda var,çünkü çok açıldılar,beklemek en iyisi...
fb gs nin seneye şampiyon olup avrupada şampiyonlar ligi ön eleme maçı oynaması için gruptaki tüm maçlarını kaybedecekmiş![]()
Kötü futbol ama galip, hisseye yansıması nanay...
ne ballı takım bu böyle. Allah fenerede nasip etsin. amin.
26 Eylül 2025 de tüm portföy ile 61.95 den AKBNK aldım. Tek kağıt.
liverpool hezimetini şimdiden sattı hisse. ligde zaten şampiyon. eee geriye ne beklenti kaldı ? okan ve dursun orada durduğu müddetçe bir şey olmaz bu hisseden. yatırım tavsiyesi değildir.
Bu gün gelinen noktada Trabzonspor'un ekonomik durumu GS'dan çok çok daha iyi Dursun Ağa vaziyeti kurtarmak için her ne kadar yüklü miktarda gelirlerimiz kasamızı doldurdu açıklamaları yapsa da gelinen durum ve hissedeki düşüş mevcut durumun iyi olmadığını gösteriyor..Osimen'den çok büyük bir kazık yedikleri ve yanlışların,hataların en büyüğünü yaptıkları kasada olmayan paraları ötekinin berikinin ceplerine güvenerek yani borçlanarak düşüncesizce saçıp savurdukları aşikardır..Artık bunları destek aldıkları siyasi güç de kurtaramaz..Yaptığım yorum sadece beni bağlar asla al sat tavsiyesi değildir.. Not: Farklı galip geleceği Eintracht Frankfurt maçını farklı kaybeden bir takım çok sert futbol oynayan Liverpool FC'i yenmesi mümkün görünmüyor ki hoş yense ne olacak tonlarca borçlarımı kapanacak..
Yer İmleri