Sayfa 459/570 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 3,665 - 3,672 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    verdiğin link açılmadı bile..

zaten açılsa bikerede şaşacam.
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bende niye açamıyom, sıkıntı benim sanıyom
    Vaaay... hazır kıta bekleyenlere bak
    "Çıtak şindi 2 manken yayınlar, seyrederüz " deye

bak işte anlamıyon.. videoyu boşa vermedik .

basit mantık olmayınca.. eyi ehlak... eyi olmayan ehlak.. yalan mı dolan mı.. söylediğim ne ?

ayrımını nasıl yabacan..

abc d tanrısımı dedik.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Son Dakika: Katar Dışişleri Bakanlığı'ından Türkiye açıklaması
    Katar Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin de dahil olduğu bir Gazze zirvesinin yapılacağını duyurdu. Türkiye'nin de arabuluculuk masasında yer alacağını ekledi. Reuters'a konuşan Filistinli kaynaklar ise plana soğuk baktıklarını ifade etti.

Evet bundanda anlaşıldığı üzere Netenyahu bizden özür diledi sende Trump reisin planına okey de yoksa çekerim yatırımlarımı
    Hala daha neyin anlaşması yapıldı, söylemediler,
    Öyle boimg yok enerji, bunları bilmeyenlere yedirir sin,ya Süriye nin ğüneyi yada ayhanın dediği ğibi eskişehir,
    Elbet o koltukta n kalkınca, ne olduğunu anlarız..

bu kadar çeşite.. üni hayatımda bile rastlamadım.

yeminlen..

herkes bişeylere düjman hımına.

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    Vaaay... hazır kıta bekleyenlere bak
    "Çıtak şindi 2 manken yayınlar, seyrederüz " deye
    hevesim kaçtı... taylor swifti koysan bile cıks..

anca çay olur artık

6.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bir dokunduk bin ah işittik.
    mevzu iyi ahlak, kötü ahlak
    a tanrısının normları, b tanrısının normları değil.
    cümlenin ana fikri;
    eğer süper naturel bir ortamdan beslendiğinizi iddia etmiyor iseniz,
    objektif bir ahlaktan bahsedemezsiniz.
    subjektif bir normdan bahsedebilirsiniz.

burada iyi ahlak, kötü ahlak, a dini, b cini konu edinmemiştir.
    felsefi bir önerme yapılmıştır.
    Anlayanlar?
    anlamayanlar?
    konu kapanmıştır. asdasds.
    Mükemmel anlatım,çok net,malağa anlatır ğibi olmuş, hala anlamayan varsa, mümkünse bizden olmasın

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    hevesim kaçtı... taylor swifti koysan bile cıks..

anca çay olur artık
    https://youtube.com/shorts/VR4CWxMzo...T-G-6hU05PxVmj
    Hamdım Piştim Yandım

8. Savcı Sayan ����
    @SavciSayan
    ·
    3s
    ��PUSUDA BEKLEYENLER YİNE YENİLECEKSİNİZ…

��2009’daki “One Minute†çıkışından sonra Türkiye düşmanlarının bütün okları Sayın Cumhurbaşkanımıza çevrildi.

��Yok etmek için türlü oyun kurdular. MİT kriziyle denediler, Gezi olaylarıyla sokağa döküldüler, 17/25 Aralık kumpaslarıyla devleti içeriden çökertmeye kalktılar.
    Hendek terörüyle şehirlerimizi kana bulamak istediler.

��Parti içine sızıp ihanetle ele geçirme hesapları yaptılar. 15 Temmuz’da tanklarla, uçaklarla milletin iradesine saldırdılar.

��Ama hamdolsun, hepsi birer birer yok olup gitti. Çünkü bu milletin duası da, iradesi de, liderine olan sadakati de dimdik ayakta kaldı.

��1980’den sonra Türkiye’yi durdurmak için kurulan iki büyük bela örgüt; PKK ve FETÖ…

��Cumhurbaşkanımızın kararlı iradesiyle FETÖ tarihe gömüldü, PKK ise can çekişiyor. Türkiye’nin yükselişini hazmedemeyenler, tam bağımsız Türkiye gerçeğini içine sindiremeyenler, bugün de Cumhurbaşkanımız sonrası planlar yapıyor.

��Buradan bir uyarı da partimizin içinde pusuya yatan siyaset cambazlarına olsun!

��Cumhurbaşkanımızın gölgesinde yükselip makam sahibi olan, onun mücadelesiyle varlık bulan, sonra da “sonrası†hesapları yapanlar şunu bilsin: Bu milletin iradesini çiğneyemezsiniz, bu davayı kendi küçük çıkarlarınıza kurban edemezsiniz.

��Koltuk için entrika kuran, gözü makamdan başka hiçbir şey görmeyenler, er ya da geç tarihin çöplüğüne fırlatılıp atılacaktır.

��Boşuna uğraşmayın! Daha önce nasıl hevesiniz kursağınızda kaldıysa, yine öyle olacak. Yine hüsrana uğrayacaksınız, yine rezil olacaksınız, yine siyaset sahnesinden silinip gideceksiniz. Çünkü herkesin bir hesabı var ama Allah’ın da bir hesabı var!

��Mazlumların duasıyla ayakta duran bu lideri kimse deviremeyecek. Bu ülkeyi kimse teslim alamayacak. İhanet eden de, pusuda bekleyen de, dışarıdan plan kuran da, içeriden fitne tohumu eken de zamanı gelince hak ettiği cevabı alacak.

��Unutmayın! Bu millet neyi unutmazsa, hainin yüzüne çarpacak gün gelir. Ve o gün geldiğinde, kimin neye kalkıştığını, kimin hangi masada hangi ihanetin imzasını attığını bir bir ortaya çıkarır.

��O yüzden açık ve net: Türkiye’ye de, Cumhurbaşkanımıza da, bu davanın ruhuna da pusu kuran herkes; ister dışarıda ister içeride olsun, er ya da geç hak ettiği hesabı verecek!

sabah kaan motor vs hikaye dedik ana konu içlerindeki çekişme içerisi kaynıyor işaretlediğim yerden itibaren ne olduğu gözüküyor herkes gider peşinde , gemi su almaya başladığından iktidarın bütün konforlarını kullananlar telaştalar
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 459/570 İlkİlk ... 359409449457458459460461469509559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •