bak işte anlamıyon.. videoyu boşa vermedik .
basit mantık olmayınca.. eyi ehlak... eyi olmayan ehlak.. yalan mı dolan mı.. söylediğim ne ?
ayrımını nasıl yabacan..
abc d tanrısımı dedik.
bu kadar çeşite.. üni hayatımda bile rastlamadım.
yeminlen..
herkes bişeylere düjman hımına.
Hamdım Piştim Yandım
Savcı Sayan
@SavciSayan
·
3s
PUSUDA BEKLEYENLER YİNE YENİLECEKSİNİZ…
2009’daki “One Minute†çıkışından sonra Türkiye düşmanlarının bütün okları Sayın Cumhurbaşkanımıza çevrildi.
Yok etmek için türlü oyun kurdular. MİT kriziyle denediler, Gezi olaylarıyla sokağa döküldüler, 17/25 Aralık kumpaslarıyla devleti içeriden çökertmeye kalktılar.
Hendek terörüyle şehirlerimizi kana bulamak istediler.
Parti içine sızıp ihanetle ele geçirme hesapları yaptılar. 15 Temmuz’da tanklarla, uçaklarla milletin iradesine saldırdılar.
Ama hamdolsun, hepsi birer birer yok olup gitti. Çünkü bu milletin duası da, iradesi de, liderine olan sadakati de dimdik ayakta kaldı.
1980’den sonra Türkiye’yi durdurmak için kurulan iki büyük bela örgüt; PKK ve FETÖ…
Cumhurbaşkanımızın kararlı iradesiyle FETÖ tarihe gömüldü, PKK ise can çekişiyor. Türkiye’nin yükselişini hazmedemeyenler, tam bağımsız Türkiye gerçeğini içine sindiremeyenler, bugün de Cumhurbaşkanımız sonrası planlar yapıyor.
Buradan bir uyarı da partimizin içinde pusuya yatan siyaset cambazlarına olsun!
Cumhurbaşkanımızın gölgesinde yükselip makam sahibi olan, onun mücadelesiyle varlık bulan, sonra da “sonrası†hesapları yapanlar şunu bilsin: Bu milletin iradesini çiğneyemezsiniz, bu davayı kendi küçük çıkarlarınıza kurban edemezsiniz.
Koltuk için entrika kuran, gözü makamdan başka hiçbir şey görmeyenler, er ya da geç tarihin çöplüğüne fırlatılıp atılacaktır.
Boşuna uğraşmayın! Daha önce nasıl hevesiniz kursağınızda kaldıysa, yine öyle olacak. Yine hüsrana uğrayacaksınız, yine rezil olacaksınız, yine siyaset sahnesinden silinip gideceksiniz. Çünkü herkesin bir hesabı var ama Allah’ın da bir hesabı var!
Mazlumların duasıyla ayakta duran bu lideri kimse deviremeyecek. Bu ülkeyi kimse teslim alamayacak. İhanet eden de, pusuda bekleyen de, dışarıdan plan kuran da, içeriden fitne tohumu eken de zamanı gelince hak ettiği cevabı alacak.
Unutmayın! Bu millet neyi unutmazsa, hainin yüzüne çarpacak gün gelir. Ve o gün geldiğinde, kimin neye kalkıştığını, kimin hangi masada hangi ihanetin imzasını attığını bir bir ortaya çıkarır.
O yüzden açık ve net: Türkiye’ye de, Cumhurbaşkanımıza da, bu davanın ruhuna da pusu kuran herkes; ister dışarıda ister içeride olsun, er ya da geç hak ettiği hesabı verecek!
sabah kaan motor vs hikaye dedik ana konu içlerindeki çekişme içerisi kaynıyor işaretlediğim yerden itibaren ne olduğu gözüküyor herkes gider peşinde , gemi su almaya başladığından iktidarın bütün konforlarını kullananlar telaştalar
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri