Sayfa 486/569 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 3,881 - 3,888 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    1,5 senedir söylüyoruz bu piyasa ınsıder trader oyun alanı doğru yerde doğru zamanda doğru yerde vedalaşırsan para kazanırsın yoksa sana bu badem spor mal taşıttırır.Tedavisi ne iç siyasetteki belirsizlik kalkıp yumuşama olması ve ekonomik olumlu anlamda gerçek kıpırdanmalar olması ha bunları yapabilirlerse trend başlatırlar yukarı yönlü .Bu badem sporun bir şansı var ABD 2025 sonu ile dow da 49 bine doğru bir hareket beklentim var 2026 da pıst 100 de buna uyacaksa yeni bir simülasyon hazırlıyorum teknik ve temel önümüzdeki günlerde paylaşıcam

mathias geçen buraya biraz dile getirmeye çalıştım bunun gerekçelerini biraz daha genişletip burada paylaşıcam temel hikayemi teknik olarak trend başlatıcak bir formasyon takip ediyorum katalizör oluşursa .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    https://www.youtube.com/watch?v=S-1CQY9ljfQ

tüm yandaş medyayı topla.

faltaylının onda biri etmez.

Bir Yılmaz Özdil olamaz. Son zamanlarda sevenleri bile içeriden çıkabilmek adına AKP ye yanlıyor demeye başladı.

https://www.youtube.com/watch?v=X-AOllJmeDw&t=188s

3.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    altaylı çıkabilü..

adamın boş koltuğu dünya rekoru kırdı. youtube patronu bile tr ye geldi.. altaylı için.

dünya rekoru diye.

adam hapisaneden daha iyi gazetecilik yapıyor.. susturulamayacağı anlaşıldı.
    hakimlere verdikleri maddi manevi zararı cepten tazmin edecekleri eski kanunu yürürlüğe soksunlar bakalım akp'yi kim dinler o zaman.?

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    pegasusta fena yerlerde değil.

Benim ekmeğimle oynama..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Madde 69 u unutmuyalım abi
    Vobda mutlak kazanmalısın yohusa paralar Bozkurt dayuya gider
    Bunu kimse unutmaz..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. halkbanka bakınca bankaları sürüklüyor ABD bir haber gelebilir feyk kucak hareketi değilse , Ayşe barın hareketi bu kadar sert olmaz bana göre.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

günlükçüler longları kapatıp çoktan shorta geçmiştir..

birkaç gün patlatmadan düşmez gibime geliyor

8. Adı üstünde günlükçü,

12400 lerden lönkleyende 12800 den kapatsın bi zahmet
    Kim kime veriyor 1 günde kemiksiz 400 pivanı
    Listeyi deldürdük deye bana kızıyorlar, biraz geri bassa fena olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 486/569 İlkİlk ... 386436476484485486487488496536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız