Originally Posted by
snob77
Medyada çıkan Erdoğan sonrası AKP tartışmalarına ben pek katılmıyorum.Parti içinde bir liderlik çatışması çıkacağına ve medyada ismi geçen kişilerden birisinin bunun sonucunda Parti'nin başına geçeceği hususu benim öngörü ve senaryolarımda yok.
Sayın Erdoğan yılların tecrübesi.En yakın planı bana göre daha önce partiden ayrılan ve parti kuran Ak partilileri partiye dahil etmek olacaktır.Ak parti parçalanma değil birleşme yaşayacaktır.Bu tartışmaların bir amacı hedef şaşırtmak,bir amacı ise bu plana karşı olanlar var kanaatimce.
Perde gerisinde kendisi olacak fakat perde önünde ' 2003 ruhu ile yine yeniden Ak parti' teması ile eski Ak partililer olacaktır.CHP dışında diğer muhalefetin de burada mevzileneceğini düşünüyorum.
İyi senaryo tek başına iktidar, kötü senaryo ise CHP ile birlikte iktidar..
akşamki resimlere göremi bu yorumlar
o tablo RTE eseri değil KK eseri RTE yöneteceği muhalefet dizayn etmeyi sever bakın 25 seneye kendisi birşekilde bunu başarmış , ama kaçırdığınız nokta yanında oturanların halk tarafında bir ederi bir beklentisi varmı , o fotoraf CHP RTE nı protesto etmesiyle Ak parti tarafından hazırlanmış meşruiyet iddiasına cevap verilmek için hazırlanmış bir manevra , o fotoda bir tek chp yok yeni dem o olacak çünkü yeni anayasa için nabız yoklama hareketleri bunlar çalışırmı bakıcaz .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri