Sayfa 503/569 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 4,017 - 4,024 arası.

Konu: Viop LXVII

1. gümüşte güzel bir final bekliyorum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2. SASA.E (Yıldız Pazar), Alıcı Üye: HSY, FNY, AKM, IYF, GLB, UNS Satıcı Üye: HSY (Fiyat: 3,46 TL, Miktar: 1.705.000.000 adet).
    İşlem gerçekleştirilmiştir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    hatay sadet partili milletvekili var gemilerin bir tanesinde dün sabah görüntülü fox tv ye bağlandı türk donanmasına ait gemi yok dedi , italyan gemisi bir yer söyledi daha israil sularına girmeden gemilerde olanlara dönmek isteyenleri alıcaz haber verin demiş hasta olanları alıp geri çekilmiş yani ordada film dönüyor
    4 tane vekil var
    bil bakalım içeride gazzede gazze diyen
    dışarıda suspus olan partiden
    kaç vekil var
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    4 tane vekil var
    bil bakalım içeride gazzede gazze diyen
    dışarıda suspus olan partiden
    kaç vekil var

Ali KIDIK
    @alikdk
    ·
    11s
    Bu SUMUD filosunda neden yoksunuz?

Basit bir soru!

1- Furkan Bölükbaşı (Çerkes)
    @furkancerkes

2- Abdurrahman Uzun
    @uzunabdurrahman

3- Mert Armağan
    @MertArmagan53

4- İbrahim Karagül
    @ibrahimkaragul

5- Sinan Burhan
    @snnburhan

6- Fuat Uğur
    @FUATUGUR

7- Cem Küçük

BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ali KIDIK
    @alikdk
    ·
    11s
    Bu SUMUD filosunda neden yoksunuz?

Basit bir soru!

1- Furkan Bölükbaşı (Çerkes)
    @furkancerkes

2- Abdurrahman Uzun
    @uzunabdurrahman

3- Mert Armağan
    @MertArmagan53

4- İbrahim Karagül
    @ibrahimkaragul

5- Sinan Burhan
    @snnburhan

6- Fuat Uğur
    @FUATUGUR

7- Cem Küçük

Akba vardı dün gördüm sumud filosuna gitmis

Saka saka vob da kumar oynuyordur

6. Medyada çıkan Erdoğan sonrası AKP tartışmalarına ben pek katılmıyorum.Parti içinde bir liderlik çatışması çıkacağına ve medyada ismi geçen kişilerden birisinin bunun sonucunda Parti'nin başına geçeceği hususu benim öngörü ve senaryolarımda yok.

Sayın Erdoğan yılların tecrübesi.En yakın planı bana göre daha önce partiden ayrılan ve parti kuran Ak partilileri partiye dahil etmek olacaktır.Ak parti parçalanma değil birleşme yaşayacaktır.Bu tartışmaların bir amacı hedef şaşırtmak,bir amacı ise bu plana karşı olanlar var kanaatimce.

Perde gerisinde kendisi olacak fakat perde önünde ' 2003 ruhu ile yine yeniden Ak parti' teması ile eski Ak partililer olacaktır.CHP dışında diğer muhalefetin de burada mevzileneceğini düşünüyorum.

İyi senaryo tek başına iktidar, kötü senaryo ise CHP ile birlikte iktidar..

7. Bulut abi endeks ne diyorsun graf vs diye msj geliyor ,
    dün çıkan halkbank hikayesi yeni değil hafta sonuda bu değinildi dışarda ama yeni habermiş gibi bloomberg üzerinden servis edildi.
    2024 sonundan beri söylüyorum 2025 insıder piyasası dedik halkbank olayının piyasaya veya diğer şirketlere ne yararı olacak Trump bizden parayı aldı birde halkbank üzerinden tahsil edicek varsa bu anlaşma ülkenin ekonomisine ne yararı var anca piyasada böyle kullanırlar.
    ben piyasa yükselir düşer bu önemli değil trend olmadığı sürece trade eden kazanır diğerleri mal taşır.
    ben hala piyasayı aşağı bekliyorum dün uyardımda ınsıder hızlı çıkarır hızlı düşürür oyun altı dolu çıkışlar gerekli bize haber kaynaklı olduğunda badem spor sizden önce pozisyon almış oluyor bu yüzden garnitür olmayın ana yemekte yer alın oda trend olursa tepede veriyor çünkü,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

8.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Medyada çıkan Erdoğan sonrası AKP tartışmalarına ben pek katılmıyorum.Parti içinde bir liderlik çatışması çıkacağına ve medyada ismi geçen kişilerden birisinin bunun sonucunda Parti'nin başına geçeceği hususu benim öngörü ve senaryolarımda yok.

Sayın Erdoğan yılların tecrübesi.En yakın planı bana göre daha önce partiden ayrılan ve parti kuran Ak partilileri partiye dahil etmek olacaktır.Ak parti parçalanma değil birleşme yaşayacaktır.Bu tartışmaların bir amacı hedef şaşırtmak,bir amacı ise bu plana karşı olanlar var kanaatimce.

Perde gerisinde kendisi olacak fakat perde önünde ' 2003 ruhu ile yine yeniden Ak parti' teması ile eski Ak partililer olacaktır.CHP dışında diğer muhalefetin de burada mevzileneceğini düşünüyorum.

İyi senaryo tek başına iktidar, kötü senaryo ise CHP ile birlikte iktidar..
    Akepem sumud filosuna büyük destek vermiş

https://x.com/12puntocomtr/status/19...aFdlj-X8w&s=19

Sayfa 503/569 İlkİlk ... 3403453493501502503504505513553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •