Sayfa 504/569 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554 ... SonSon
Arama sonucu : 4549 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Viop LXVII

Liderler CHP hariç yan yana: Davutoğlu'nun dikkat çeken neşesi
    TBMM açılışında Meclis'te verilen resepsiyon sırasında Mermerli Salon'da çekilen görüntü Ankara'da çok konuşuldu. Fotoğrafta dikkat çeken ise Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun neşeli hali oldu. İktidara sert eleştiriler yönelten Davutoğlu'nu salona Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davet ettiği belirtiliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan yıllar sonra resepsiyondaki toplantıda yan yana geldi. DEM Parti Eş Genel Başkanları da Erdoğan'ın yanında oturdu

Millet KK kötülüyor ama KK tek hatası ülkeyi kurtarmak için bu yılanlara sarılmak oldu milliyetçisi dedi dindarı dedi yenisi dedi eskisi dedi sahipsizi dedi hepsine el uzattı fırsat verdi ama bilmiyordu ki yılan yılandır nerede görülmüş adam olduğu

KK iyilik etti kendince ama bu ülkede buna aptallık denir

Şimdi bu hataya düşmez umarım CHP iti köpeği sahiplenme her ne kadar alnı secdeye değsede bıyığı burnuna girsede Atatürk'ün ilkelerinden taviz verme gerekirse tarikatlarıda kapatacaksın herşeyi de yıkacaksın
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Medyada çıkan Erdoğan sonrası AKP tartışmalarına ben pek katılmıyorum.Parti içinde bir liderlik çatışması çıkacağına ve medyada ismi geçen kişilerden birisinin bunun sonucunda Parti'nin başına geçeceği hususu benim öngörü ve senaryolarımda yok.

Sayın Erdoğan yılların tecrübesi.En yakın planı bana göre daha önce partiden ayrılan ve parti kuran Ak partilileri partiye dahil etmek olacaktır.Ak parti parçalanma değil birleşme yaşayacaktır.Bu tartışmaların bir amacı hedef şaşırtmak,bir amacı ise bu plana karşı olanlar var kanaatimce.

Perde gerisinde kendisi olacak fakat perde önünde ' 2003 ruhu ile yine yeniden Ak parti' teması ile eski Ak partililer olacaktır.CHP dışında diğer muhalefetin de burada mevzileneceğini düşünüyorum.

İyi senaryo tek başına iktidar, kötü senaryo ise CHP ile birlikte iktidar..
    Hala erdoğan diyebiliyorsanız sizin sayenizde olur zaten

Ülkenin ne halde olduğunu görmüyormusunuz yoksa sizde resimde görülen şahıslardan biri tanesimisiniz

3.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Medyada çıkan Erdoğan sonrası AKP tartışmalarına ben pek katılmıyorum.Parti içinde bir liderlik çatışması çıkacağına ve medyada ismi geçen kişilerden birisinin bunun sonucunda Parti'nin başına geçeceği hususu benim öngörü ve senaryolarımda yok.

Sayın Erdoğan yılların tecrübesi.En yakın planı bana göre daha önce partiden ayrılan ve parti kuran Ak partilileri partiye dahil etmek olacaktır.Ak parti parçalanma değil birleşme yaşayacaktır.Bu tartışmaların bir amacı hedef şaşırtmak,bir amacı ise bu plana karşı olanlar var kanaatimce.

Perde gerisinde kendisi olacak fakat perde önünde ' 2003 ruhu ile yine yeniden Ak parti' teması ile eski Ak partililer olacaktır.CHP dışında diğer muhalefetin de burada mevzileneceğini düşünüyorum.

İyi senaryo tek başına iktidar, kötü senaryo ise CHP ile birlikte iktidar..
    akşamki resimlere göremi bu yorumlar o tablo RTE eseri değil KK eseri RTE yöneteceği muhalefet dizayn etmeyi sever bakın 25 seneye kendisi birşekilde bunu başarmış , ama kaçırdığınız nokta yanında oturanların halk tarafında bir ederi bir beklentisi varmı , o fotoraf CHP RTE nı protesto etmesiyle Ak parti tarafından hazırlanmış meşruiyet iddiasına cevap verilmek için hazırlanmış bir manevra , o fotoda bir tek chp yok yeni dem o olacak çünkü yeni anayasa için nabız yoklama hareketleri bunlar çalışırmı bakıcaz .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4. https://x.com/kiyas_haber/status/197...SLxzsfD3A&s=19

Bari orda ki insanların onurlu mücadelesinden utanır insan
    Adamlar teknelerle gazzeye girmeye çalışıyor kelle koltukta
    Teknelerin biraz ilerisinde akepem İsrail ile ticarete devam

65 yaş krizi tapu dairelerini kilitledi
    Taşınmaz devir işlemlerinde görevli memurlarının 65 yaş üzerindeki her vatandaştan rapor talep etmesi, tapu müdürlüklerinde büyük kriz yaşanmasına neden oluyor. Mevzuata göre görevli memurların yalnızca şüpheli gördükleri durumlarda rapor talep etmeleri istense de, devir işlemlerinde herhangi bir risk almak istemeyen garantici memurlar, söz konusu uygulamayı bir standart haline dönüştürmüş durumda.

6. Etkili Haber
    @etkiIihaber
    ·
    23s
    AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, "Terörsüz Türkiye" süreci ile ilgili: "Cumhur İttifakı bugün Meclis'te istediği kanunu çıkartacak sayıya sahiptir. Ancak biz katılımcı demokrasi ve ortak akılla çözüm arıyoruz."

TV100 sunucusu İsmail Küçükkaya: "Terörsüz Türkiye'yi ve katılımcı anayasayı başarabilirseniz Türkiye uçar."

snop77,

o foto bu yüzden veriliyor ,

7. Türkiye, İran’ın uranyum zenginleştirme çalışmalarında yer alan birçok kişinin malvarlıklarını dondurdu. Karar Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.

https://resmigazete.gov.tr/eskiler/2...251001M1-1.pdf

bahçeli yönümüz Rusya - çin olmalı diyoryön belli ABD .
    sosyal medyaya bakıyorum sumud teknelerini paylaşıp kahrolsun siyonizm de twete atıyor millet.
    Sadet partisi eski başkanı Temel beyin bir lafı var ABD nin müttefiki olan İsrailin müttefikidir demişti.

8. Kim bu yaww, sevgili salih abi

https://x.com/fightsonlyy/status/197...z9d4y_SQQ&s=19

Dayı senmisin yoksam

Sayfa 504/569 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •