Sayfa 33/36 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon
Arama sonucu : 281 madde; 257 - 264 arası.

Konu: GMTAS - Gimat Mağazacılık

1. Mohnish Pabrai alımları son 1 haftada çok ciddi oranda arttı
    Son 1.5 ayda topladığı lotu son 1 haftada topladı neredeyse
    Bugün %10 bildirimi gelmesede haftaya kesim gözüyle bakıyorum
    Çarşamba günkü gibi 2 milyon lot çekerse bu akşamda gelebilir tabi

2. Ne kadar almıştır hesaplarımız Ak Yatırım üzerinden yapıyoruz. Aşağıdaki diğer kurumların her hangi birindende alım yapıyor olabilir. Onun için son bir haftada ne kadar lot almıştırın hesabı net değil

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Ak Yatırım yanı sıra Garanti, Ata, Tacirler ve son olarak Yapı kredi den şüphe edebiliriz.

3. Uzun yıllardır Gmtas da olduğum kadar hiç bir hissede rahat olmadım. Bu rahatlık tabiki Hintli yatırımcının alımlarının ve yatırımcı kişiliğinin etkisiyle gelen bir rahatlık

En son 15 sene önce vakıf gyo da bu rahatlığı yaşamıştım. Onada böyle bir yatırımcı girmişti, hergün alıyordu ve hisse borsa düşmüş çıkmış çökmüş hiç umursamadan gidiyordu

Hikayenin sonunda 1.20 kuruştan aldığım hisseler 12 lira olmuştu 8-9 ay içinde

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Uzun yıllardır Gmtas da olduğum kadar hiç bir hissede rahat olmadım. Bu rahatlık tabiki Hintli yatırımcının alımlarının ve yatırımcı kişiliğinin etkisiyle gelen bir rahatlık

En son 15 sene önce vakıf gyo da bu rahatlığı yaşamıştım. Onada böyle bir yatırımcı girmişti, hergün alıyordu ve hisse borsa düşmüş çıkmış çökmüş hiç umursamadan gidiyordu

Hikayenin sonunda 1.20 kuruştan aldığım hisseler 12 lira olmuştu 8-9 ay içinde
    Benimde bir hikayem var hocam hemde içinde paprai de var,
    Yıllar önce elimde yüklü miktarda Rygyo vardı, kendimce saatlerce oturup analiz yapardım, sonuçta kısa zamanda %50 kazanç görünce hepsini sattım enflasyon tek haneye yakın olduğu dönemler iyi kazanç elde edince çok mutlu olmuştum, nereden bilecektim hintlilerin mal topladığını sonuç ortada

5. Hayy maşallah ak ve yapı ne var ne yok alıyor verenin malını

6. 2-2.5 milyon kaldı.

8.  Alıntı Originally Posted by Ebrar Yazıyı Oku
    2-2.5 milyon kaldı.
    Sadece Ak tan aldığını düşünürsek 1 milyon civarı kaldı benim hesabıma göre
    Son 2 gün hariç Ak takasında 12.5 milyon lot oldu pastada son 2 günle 14 milyon

Sayfa 33/36 İlkİlk ... 233132333435 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •