"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bence herkes düşüncelerini yazabilmeli. Kendisinin kötü niyetli olduğunu ya da sizin düşündüğünüz amaç için yazdığını hiç sanmam. Benimde kendisi ile anlaşamadığım hususlar var ama yazılarını iyice okurum bilgiye haksızlık etmiş oluruz. Kendisinin bizim piyasada bazı durumlarda temelin sadece karadenizli fıkralarındaki bir karekter olarak kalacağından haberi yok o kadar.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Kim ne derse desin aşk için
Önce hoş sonra boş gelir
https://youtu.be/5Uh-0bMl9rs?si=WFHV3z2VS5XR-8a7
Başrolde çoğu zaman bir kadın
Peşinde bir erkek adım adım
Dünyanın kanunu besbelli
Söyler hep aynı şeyi, aynı şeyi
Salim baba sana gelsin.
Bugüne özel . Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Tahtacı böyle klipler pek görmedi bu sayfa da ama ben yine de attım. Begenirsen yükselir, bana hoş gelir, begenmezse boş gelir. Kocumsss..
Daha ben ona ne klipler atarım.. ytd
Hoş gelmeyen tek tarafı hacimsizlik olması. Ha bunu anlarım, piyasa para olmadığından diğer yerlere kaymış olabilir o hacim. Hoş olan taraf ise bu bölgede yükselen diplerle tutmaları. Tabi tutarlarsa. Şimdilik garantisi yok. Malum bura Petkim arena.. nefes aldırıp nefeste keser, şen şakrakta olur bilemeyiz. Kimse bilemez. Tahtacı dan başka. Ytd
Şimdilik acikcilarin içinden mı geçti yoksa elinde olanın malını mı aldı, bilebilmek çok zor.
Neden böyle dedim!
Açıcılar herşey düşüyor diye bu zaten düşer düşüncesi ile açık yapmış olabilirlerr.
Satanlarda hem ya düşerse diye satmış olabilir hem de diğer düşen hisselerine takviyeye ya da başka hisselere yönelmiş olabilir. Bu dik duruşun bir başka amacı da bu olabilir.
Bizim ki sahneye önce ve sonra çıkma konusunda deneyimli olduğu için hangisi işine ve dişine geliyorsa onu yapıyor. Kocummmss da bu yüzden..ytd
Aslında ortamda gayet müsait yukarı alsa hem milletin malını alır hemde açık yapan sayisi artabilir. Ama bunun kafa o kadar basmıyor.. ytd.
Tabi biz ne düşünürsek düşünelim milletin ne yaptığını biz görmediğimiz ve onlar gördüğü için sadece fikir yürüturuz. Elleri onlar görüyor ve onların işine nasıl geliyorsa sonuçta o olacak. Ytd
Yer İmleri