Spk bülteninden alcar satışı ve sermaye azaltımıyla ilgili maalesef yine birşey çıkmadı. Bilmem kaç ay oldu beyfendiler daha karar veremedi başka ülkelerdeki piyasa düzenleyiciler bu kadar yavaş mı çok merak ediyorum.
Spk bülteninden alcar satışı ve sermaye azaltımıyla ilgili maalesef yine birşey çıkmadı. Bilmem kaç ay oldu beyfendiler daha karar veremedi başka ülkelerdeki piyasa düzenleyiciler bu kadar yavaş mı çok merak ediyorum.
Taze Meyve sebze fiyatları yıllık 53,5% arttı
Gıda enflasyonu 36%
Kuraklık- don, evet. Başka?
Ne yapmalıyız?
Tarımı desteklemeliyiz
Ne yaptık?
Tarım desteği/GSYH
2024 - 0,21% BİNDE İKİ
(senelerdir rakamlar böyle, yeni değil)
@iriscibre
26/3/2025 Olağan genel Kurul Tutanağı
12/8/2025 Olağanüstü G.K. Tutanağı
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
2023'te 25.866.360.130 TL olan Geçmiş Yıllar karı
2024'te 44.611.043.960 TL olmuş ...
29/04/2024 G.K. Tutanağı
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
VİOP ta bir kuzu topici açıldı... çoktandır görünmeyen sn kuzu bir yazı yazdı bugün kopyaladım
"Emmi 12500 derken bunlar yine 10500 indiriyorlar
HASSTIR GIT FORNASYONU BU....tuncer....
inin maldan iktir olun gidin ipneler diyor.....YIL SONU GELIYOR....sizi yil sonuna tasimam....SULUKLER DIYOR....
bize diyor tuncer.....bize hakkaret ediyor....sizi itin gotune sokarim diyor....
velhasil.....bizi eziyor....DELIANLI RACONU BU.....normaldir...."
şimdi herkes şapkasını alsın ve düşünsün... bu sosyal medyadaki sapıklar için de geçerli. burayı okuyup anlayıp dinlemeden her şeyi kullanmaya çalışarak müthiş bir yalan furyasına giriyorlar... ne kadar yalan olursa olsun tek doğru var bu da yetiyor...
Hisse düşüyor... flamingolar satıp gidiyor. bir ara ümitlendirmişlerdi şimdi satıp gidiyorlar... artık bu saatten sonra piyasanın normal işlemesi çok zor, eğer çok iyi bir kar gelirse belki çünkü takibimdeki kağıtlardan biri mesela Eczacı İlaç son bilançodan sonra çok iyi yükseldi, ama imkansız değil...
hesabınızı yapın ve buradan artık bir şey beklemeyin... ihtiyacınız olmayan bir para ise zaten bekleyeceksiniz, ihtiyaç olabilir ise başka yerlerden bulmaya bakın ama bu hisseyi bence unutun. ola ki yükselir, ola ki daha düşer ama şunu kabul edin Türkiyede ekonomi sn kuzunun söylediği formasyona evrildi... ya onlar gibi gideceksiniz ya bizim gibi bir umut bekleyeceksiniz...
kendi adıma zaten alım için bütçem yok, oğlan için atlık cüzi alımlarıma devam ediyorum ve etmeye de çalışacağım. ama hisse fiyatını takip etmek, beklentiye girmek vs artık kısa vadede beni aşar... YTD
Twitter'da Sayin 507'nin paylasimi:
Kaç katına çıktı? (9/2021 - 9/2025)
USD 8,9 → 41,7 ≈ 4,7x
Krediler ≈ 5,3x
M3 para arzı ≈ 6,0x
Elektrik 91 → 389 ≈ 4,3x
Ekmek 2 → 15 ≈ 7,5x
Motorin 7,30 → 54,5 ≈ 7,5x
Elma 7 → 60 ≈ 8,5x
İstanbul kira (sarı site) 10,6x
Kaç ölçtüler? TÜİK≈ 5,9x İTO≈ 8,0x ENAG≈ 13,2x
Elekrik fiyati enflasyonun hatta dolarin (Merkezin dolar kontrolune ragmen) oldukca gerisinde kalmis malesef. Normalde gelismekte olan genc nufusu olan bir ulkede tam tersi beklenirdi. Enflasyon programinda Dolar geciskenligine karsi Merkez Bankasi tarafindan dolar kontrolu olmasi gibi, yillardir enflasyon icin baskilanan bir elektrik fiyati oldugunu soyleyebiliriz sanirim. Ote yandan enerjiye girdi ham madde fiyatlarinin etkisi de olabilir, karmasik bir konu.
Bu arada Sn.British'e bizim elektrikci sirketlerin kar durumlarini ve temettu aktarimlarini gosteren paylasimlari icin tesekkurler, seytan ayrintilarda gizli.
Yer İmleri