T/A Hocam;
Sistem hakkındaki değerlendirmelerinize ve yol göstermelerinize teşekkür ederim![]()
T/A Hocam;
Sistem hakkındaki değerlendirmelerinize ve yol göstermelerinize teşekkür ederim![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Rica ederim, ne demek...
Ben de sürekli yeni çalışmalar yapıyorum. Şunun bilincindeyim:
- Kutsal kâse yoktur ama ne kadar az hata, o kadar çok getiri olacaktır...
Az hata için de çok şey gerekiyor. Tek bir yönden ilerlemek sadelik sağlarken, çok yönden irdelemek ise emniyet açısından iyi olabilir. Belki kâr oranı düşebilir ama bu piyasada en önemli olan şey:
- Düşmemek değil, düştüğünde tekrar kalkabilecek sermayeyi koruyabilmektir...
Ben şu ana Japon grafiklerine takıldım. O nedenle senin bahsettiğin Three Line Break denk gelmişti. Senin Sistemde de Swing adını görünce bir bakayım dedim. O konulara yıllar önce bakmıştım...
Yine; ne zaman, neye ihtiyacın olursa elimden geldiğince yardıma hazırım...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Kagi ve Renko için de bir ara çalışma yaptım ama o zaman detaylı girmemiştim. Şimdi o konulara bakıyorum ve Heikin Ashi da dahil olmak üzere komple bir çalışma yapıyorum. Hepsini tek yerden kontrol etmek ve gerekirse hepsini tek çatı altında toplayarak eğer mümkünse hepsinden tek bir sistem oluşturmayı deneyeceğim...
CandleStick Formasyonlar zaten bende çok derinlemesine mevcut...
Bu son çalışmalarla artık iyice Japon işi olma yolunda ilerliyorum...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Hayırlı Haftalar...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...
Bu haftaya yine parkla başlıyoruz...
Haftamız ve günümüz aynı sakinlik ve huzur içerisinde geçer inşaAllah...
![]()
Yeni hafta yeni şans, bol ve bereketli kazançlar![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri