Sayfa 2482/2490 İlkİlk ... 1482198223822432247224802481248224832484 ... SonSon
Arama sonucu : 19913 madde; 19,849 - 19,856 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

  1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Suriye’nin Halep kentinde Kürtlerin yoğun yaşadığı Şeyh Maksut ve Eştefiye mahallelerine giriş çıkışlar kapatıldı. Bölgede büyük bir gerilim var.
    Burada çatışma çıkmış ve şimdilik Kürtler, Suriye Ordusunu püskürtmüşler.

  2. Aslıhan Elibol
    @Elibol24
    SUMUD filosundan geri dönen Türk aktivistler neden büyük bir zafer elde etmiş gibi gülerek dolaşıyor, paylaşımlar yapıyorlar?

    Geri gönderileceğiniz belliydi. Gazze'ye ulaştığınız yok. Yardımları denize dökmek zorunda kaldınız. Gazze hâlâ aç ve abluka altında. Oysa sizi yola çıkmaya iten duyguların, şimdi büyük bir hüzne boğması gerekirdi. Samimiyet olsa idi tabii.

    Siz ise işi şahsi reklam ve şovunuza çevirdiniz. Bari geri gönderilen diğer ülke aktivistlerinin duruşlarına bakın da utanın biraz.
    Şiilere bakıp, utanmak gerekir mi?

  3. Breaking911
    @Breaking911
    TRUMP: “If a country doesn't have religion, doesn't have faith, doesn't have God, it's going to be very hard to be a good country…I want to be good, because you want to prove to God that you're good so you go to that next step.”

    DeepL ile çevir
    TRUMP: “Bir ülke dinine, inancına, Tanrı'ya sahip değilse, iyi bir ülke olmak çok zor olacaktır... Ben iyi olmak istiyorum, çünkü Tanrı'ya iyi olduğunu kanıtlamak istersin, böylece bir sonraki adıma geçebilirsin.”
    Çocuk katillerini destekleyerek mi yapacaksın bunu? Şarlatan. Çocuk tacizcisi.

  4. Chris Menahan 🇺🇸
    @infol****ws
    Netanyahu: Israel doesn't ask America to fight its wars.

    DeepL ile çevir
    Netanyahu: İsrail, Amerika'dan kendi savaşlarını yürütmesini istemiyor.
    Chris Menahan 🇺🇸
    @infol****ws
    Netanyahu: I'm committed to making Israel as self-sufficient as possible and phasing out US aid, but I can't share any of the details.

    DeepL ile çevir
    Netanyahu: İsrail'i mümkün olduğunca kendi kendine yeten bir ülke haline getirmeye ve ABD yardımını aşamalı olarak kaldırmaya kararlıyım, ancak ayrıntıları paylaşamam.
    Sen artık kepçe kulaklı bir ölüsün. İsrail de gelecekte olmayacak.

  5. Sulaiman Ahmed
    @ShaykhSulaiman
    JUST IN: NETANYAHU: IRAN COULD SOON TARGET U.S. CITIES WITH NUKES

    “Iran is developing intercontinental ballistic missiles with an 8,000 km range.

    Add another 3,000 and they can target New York City, Washington, Boston, Miami, Mar-a-Lago.

    That’s a great danger.

    You don’t want to be under the nuclear gun of people who chant death to America.”

    DeepL ile çevir
    SON DAKİKA: NETANYAHU: İRAN YAKINDA ABD ŞEHİRLERİNİ NÜKLEER SİLAHLARLA HEDEF ALABİLİR

    “İran, 8.000 km menzilli kıtalararası balistik füzeler geliştiriyor.

    Buna 3.000 km daha eklendiğinde New York, Washington, Boston, Miami ve Mar-a-Lago'yu hedef alabilirler.

    Bu büyük bir tehlike.

    Amerika'ya ölüm sloganları atan insanların nükleer silahlarının hedefinde olmak istemezsiniz."
    Tonla yalan haber yayılıyor. Türkçe yayın yapan tonla İsrail destekçisi var. Rusya ve Çin'den İran'a sevkiyat haberleri var. Haritalar yayınlayıp, Hazar'dan gemilerle sevkiyatlar yapıldığını iddia eden tonla mesaj var.
    Bu haberlerin tamamı yalan. Böyle bir şey olsa, İran içinde askeri kamyonların konvoylar halinde hareket etmesi gerekir.
    İran'da böyle bir hareket yok. Bir savaş hazırlığı falan yok.
    Tahran- İsfahan- Yazd arası yollarda hiç askeri araç yok. Shiraz yolunda da bir şey yok.

  6. İris Cibre 🐦
    @iriscibre
    ·
    49d
    Günaydın
    Çarşambadan geçerli olmak üzere Benzine 1,30 TL, Motorine 1,38 TL indirim var.

  7. F. Sibel Gürcihan
    @FSYuksek
    ·
    59d
    Yüzmeye veda zamanı yavaş yavaş geliyor. Ekim ayında kaç gün girebileceğimi bilmiyorum, önceki yıl 16 Kasım'a kadar girmiştim ancak bu yıl su biraz erken soğudu. Denize dün girdim (6 Ekim), inanılmaz bir balık popülasyonu var. Bu kadar bol ve çeşitli balığı Marnara'da ilk kez gördüm. Sardalya bile vardı ( Soğuk suları seven yağlı bir balıktır, bu nedenle daha çok Çanakkale boğazında bulunur). Suyun erken soğuması ve balık bolluğu kışın soğuk ve uzun geçeceğini gösterir. Tabii ortada halkı düşünen hiç bir önlem ve politika olmadığı için böyle bir deniz ülkesinde ve balık bolluğunda bizler pahalılıktan dolayı yine balık yiyemeyeceğiz.

  8. Alaattin Aktaş
    @Alaattin_Aktas
    https://ekonomim.com/kose-yazisi/var...iyatlar/847340
    Varsın TÜİK açıklamasın!

    İşte TÜFE hesaplanırken eylülde dikkate alınan başlıca fiyatlar...

    (TÜİK tarafından da kabul edilen endeks yürütme yöntemiyle hesapladığım bu fiyatlar TÜİK'in kullandığı fiyatlara göre çok küçük farklılık gösterebilir.)

Sayfa 2482/2490 İlkİlk ... 1482198223822432247224802481248224832484 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •