Sayfa 632/679 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642 ... SonSon
Arama sonucu : 5427 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Suat Kılıç: Eğer TBMM'de kurulan komisyon bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın ayağına giderse Yeniden Refah Partisi komisyondan ayrılmayı gündemine alır.
    https://halktv.com.tr/siyaset/surect
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Devlet Bahçeli’den ‘Serdar Öktem’ sorusuna ‘yanıt’: Duymazdan geldi, eliyle savuşturdu
    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayeti sanıklarından İstanbul’da öldürülen MHP’li avukat Serdar Öktem hakkındaki soruları yanıtlamadı.
    Dedim mhp den bi ses çıkacak mı diye
    Geçen günde ankarada ankara il başkanı ile ülkü ocakları başkanını polislerin önünde hastahanelik etti bora kaplanın addamları
    İlginçtir onuda gömdülerhiç bir yerden sesi gelmedi
    Mhp üzerinden birşeyler çeviriyorlar
    Şu necati arabaxıda ayrı bir bilinmeyen bakalım odamı mhp ye saldıro için kullanılacak
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Geçen günde ankarada ankara il başkanı ile ülkü ocakları başkanını polislerin önünde hastahanelik etti bora kaplanın addamları
    Şu necati arabaxıda ayrı bir bilinmeyen bakalım odamı mhp ye saldıro için kullanılacak
    Ülke dönmüş Teksas'a kirli işler ülkesi
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Senide alalım sahneye
    Bende o yetenek yok hocam

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kaplanın arkasında kim var başkan?

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Kaplanın arkasında kim var başkan?
    Kel kafalı biri ve ekibi
    15 temmuzda silahları kelin verdiği söyleniyor
    bir halt olacağı yok.

7. Demirtaş'ın serbest kalma hayallerini suya düşüren gelişme
    Adalet Bakanlığı yetkililerinin, Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğunu hak ihlali sayan Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararına itiraz etmek için Fransa'nın Strasbourg şehrinde olduğu öğrenildi. Bakanlığın herhangi bir girişimde bulunmaması halinde AİHM kararına itiraz için tanınan süre 8 Ekim'de sona erecekti. Türkiye AİHM'e itiraz etti
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. BRICS Haberleri

@BRICSinfo
    SON DAKİKA: Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin durdurma taleplerine rağmen Türkiye'nin Rus gazı alımına devam edeceğini söyledi.

https://x.com/BRICSinfo/status/1975593430844907551
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

Sayfa 632/679 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •