Sayfa 636/682 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646 ... SonSon
Arama sonucu : 5451 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: Viop LXVII

1. Turkic Times
    @turkictimes

3s
    Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Türk Devletleri Teşkilatı 12. Zirvesinde konuştu:

AB dağılıyor. Batmakta olan bir gemiye tutunamayız.

Avrupa da savaş ve aile karşıtı görüşler var. Ama Türk Devletleri Teşkilatı olarak burada bizim sahip olduğumuz güzel şeyler var.

https://x.com/turkictimes/status/1975571339798061325
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

- bb79 abi, boş ver abi! Yarın ralli başlar mı bin puan yeter bana. Alsatçı olduk biliyorsun, sattığımızı çoğunlukla üstten yerine koysak da.
    - Sabah yine tulum peyniri, pide al lan! Parası neyse veririm.
    - Son aldığını alttan yerine koydun, aferin kerata!

3. 1-Hazinenin kaç ton altını var?

Altın rezervleri, 2000'den 2025'e kadar Türkiye'de ortalama 271.61 Ton olarak gerçekleşti. 2025'in ikinci çeyreğinde 634.76 Ton ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve 2001'in ilk çeyreğinde 116.04 Ton ile rekor düşük seviyesine geriledi.

2-Türkiye'de yastık altı altın kaç ton?

Türkiye'de vatandaşların elinde, yani yastık altında yaklaşık 5 bin ton altın bulunduğu tahmin ediliyor.8 Tem 2025

__________________________________________________ _____

3-Türkiye'nin kaç ton altını var?

Türkiye'nin yer altında 6.500 ton altın var! Bugünkü değeri tam 461 milyar dolar! 2001'den bu yana 520 ton çıkarıldı. 5.980 ton hâlâ ekonomiye kazandırılmayı bekliyor. Türkiye, altın rezervinde dünyada 11. sırada Yazının tamamını Dünya Gazetesi'nin internet sitesinden okuyabilirsiniz.
    18 Ağu 2025

4. 2025 yılının Temmuz ayı itibarıyla dünya genelinde internet kullanıcıları arasında kripto para sahipliği oranları açıklandı. İnternet kullanıcılarının %10'u kripto para sahibi olurken, ülkeler arasında büyük farklılıklar gözlemlendi. Türkiye %25,6 ile kripto para sahipliğinde lider konumda bulunuyor.24 Tem 2025

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    - bb79 abi, boş ver abi! Yarın ralli başlar mı bin puan yeter bana. Alsatçı olduk biliyorsun, sattığımızı çoğunlukla üstten yerine koysak da.
    - Sabah yine tulum peyniri, pide al lan! Parası neyse veririm.
    - Son aldığını alttan yerine koydun, aferin kerata!
    Yarın ralli başlarmı neden?
    Badem bıyıklı olsam tüyo verirdim sana
    Ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş misali
    Boşver rallisi borsayı sen eğitimcisin derslerine bak
    Arada da hayat dersi ver öğrencilerine ( ha benim gibi sivrilme sakın)
    Çünkü gelecek nesil sizlere ait olacak
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    Gerçek şu ki hepimizden çok şey götürdü borsa. Bunu kabul edelim. Zengin olan vardır, mutluluğu borsada bulan ama ben rastlamadım hiçbirine... Bir de abi, umutlu şiirler beni daha çok üzüyor çünkü düşünüyorum ki şair kendini teselli ediyor.

Yani şairlik işin bahanesi adam şairliğin arkasına sığınıp teselli arıyor dertlerine
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Türk yatırımcılarının 2024 yılı sonu itibarıyla 132 ülkede 2 bin 317 doğrudan yatırımı yer alıyor.

21.06.2025 - Güncelleme : 21.06.2025

Bu kapsamda, Türkiye'de yerleşik gerçek ve tüzel kişilerin yurt dışında gerçekleştirdikleri 2 bin 317 yatırımın sermaye pozisyonu 60,1 milyar dolar olarak tespit edildi.

Yatırımcı ile yurt dışı yatırım arasındaki borç ilişkisinin de dikkate alındığı net yatırım pozisyonuna göre, Türkiye'de yerleşik gerçek ve tüzel kişilerin yurt dışı yatırımlarının tutarı 62,8 milyar dolar oldu.

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/tur...unuyor/3606631

8. Türkiye, Katar’ın Eurofighter savaş uçaklarına talip oldu!

Türkiye, yaşlanan F-16 filosunun yerini geçici olarak doldurmak için Katar’la ikinci el Eurofighter Typhoon alımı konusunda görüşmeler yürütüyor.

Görüşmelerin kısa süre içinde anlaşmayla sonuçlanabileceği bildirildi.

-Middle East Eye

Sayfa 636/682 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •