Sayfa 615/615 İlkİlk ... 115515565605613614615
Arama sonucu : 4916 madde; 4,913 - 4,916 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Varsayımlarıma göre 95 lira civarındaki hisse fiyatı iki arsanın projelendirmesi sonrası özsermayenin ulaşacağı yeni defter değerine denk geliyor. Bizim borsamızda defter değeri yeteri kadar ilgi görmüyor. Defter değerine göre iskontolu koca holdingler olduğu gibi muhtelif nedenlerden defter değerinin çok üstünde işlem gören bir dolu hisse var. Demem o ki uzun vadecilerin işi spekülatörün marifetine ve paşa gönlüne kalmış. Yapabilirse yukarı sürebilir, yapamazsa yapamaz..
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

2. burda olumsuz yaazan şerro birinin yüzünden 56 liradan malımı kaptırdım lanet herif Allah senin belanı versin

3. Burda ne amaçlanıyor , anlıyan var mı?

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Burda ne amaçlanıyor , anlıyan var mı?

İntifayla ilgili bölümlerin aile içindeki olası devirlerdeki usulün tescili olduğunu düşündüm. Denetim ve yönetime dair konular zaten devamlılık bildiriyor. Bu arada spekülatör hisse fiyatını tam zirvezine taşıdı ve orada kapattı. Önümüzdeki hafta için bir tarafa doğru kırılma olacağını ima etti. Bilanço dönemi başlamadan elini çabuk tutmak istiyor olabilir veya haber beklentisi yaklaşmış olabilir. Bu arada 2025 yılı boyınca holdingten hiçbir konuda hiçbir açıklama gelmedi. Monrol devri geröekleşti- başka bir haber konusu olmadı..
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

Sayfa 615/615 İlkİlk ... 115515565605613614615

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •