Hadise, İrem Derici, Kubilay Aka, Demet Evgar, Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünaraç, Birce Akalay, Engin ve Dilan Polat, uyuşturucu madde kullanımını özendirmekten göz altına alınmışlar.
Hadise, İrem Derici, Kubilay Aka, Demet Evgar, Özge Özpirinçci, Berrak Tüzünaraç, Birce Akalay, Engin ve Dilan Polat, uyuşturucu madde kullanımını özendirmekten göz altına alınmışlar.
Son düzenleme : EGEDUK; 08-10-2025 saat: 08:56.
Çöküş dönemi.!!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Eurobontlarım altın fonu karşısında %50 eridi,yani altın fonu %50 üstünde dövize karşı,bu çok büyük ara farkı,kapanması çok zor,bide bunun dövizin yani doların yükselme ayağı oluşursa altın portföyümün nereye gideceği belirsiz,gerçi ben altının her yükselişini fırsat diye kademeli satıyorum,bunu şeklinin benzerini 8 tl olan maliyetli altınlarımı 26-40 arası çoğunu satmıştım,bakalım bu sefer nasıl olacak,gerçi 160 olunca 200 üstünde tekrar satarım hesabndaydım biraz sattım tekrar,ama 80 yılında 850 dolar karşılığı 2500 hesaplarındaydım ve orayı geçti bugün itibarıylan ons 4020 üstünde,bir ara 30 üstüne atmıştı sanırım kar satışı geldi,bundan şu çıkıyor bunun sonu neye varacağı![]()
Çeyrek 10K olmuş nerdeyse, gram 5600 , yıl sonu gram 10K Çeyrek 15 K yolunda sanki.
https://www.altinkaynak.com/
Son düzenleme : cevdet _060; 08-10-2025 saat: 09:37. Sebep: yanlış cümle
Yer İmleri