Sayfa 693/722 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703 ... SonSon
Arama sonucu : 5773 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Dikkat ediyorum da benim paylaştığım haberlerin sonrasında (hatta 1-2 gün sonra) aynı paylaşımlar yapılıyor
    Okunmuyor mu acaba yoksa biraz sivriyim diye kimse umursamıyor mu

No problem
    Herkes ortaya karışık yazar hocam, herkes okuyordur, belki işi olur, pat çıkar, ben olsam törpülemem, koy ortaya isteyen alsın

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ayın 25 de endeks aşağı ve bankalara dikkat edin diye uyarımızı yaptık düşmeden önce bu analizler yapılırken sosyal medya 12500 sayıklıyorduşimdi yine bir uyarıda bulunucam xbank üzerinden 14800-14750 lerde formasyon tamamlandı şuanda 14500 bölgesinde bu bölge 200 günlük ortalama yıkılırsa 14.000 bölgesine kayma devam eder.

xbank analizi rica edilmiş son uyarıyı 6 sında yaptık şuanda 14350 lerde pıst 100 de 10715 altı kapanışlarda dolar bazlı 2.57-2.56 denk gelir xbank da aşağı hareketine devam eder dünden beri bu bölgenin savaşı var kırılmaması için bakalım badem spor ne karar verecek.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. Bu ABD çok yığınak yaptı körfeze, iranı birden vuracaklar sanki, ilk birbirlerini tarttıklarında rısya Çin sessiz kaldı, bence bu defa dümdüz edecekler acemleri.

4.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Herkes ortaya karışık yazar hocam, herkes okuyordur, belki işi olur, pat çıkar, ben olsam törpülemem, koy ortaya isteyen alsın

Neyse dediğin gibi yapayım

Çocuklar duymasın dizisinde şükrünün dediği gibi

Koymak bizim işimiz abiii
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Çöküş dönemi.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,121
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    başkan 2008 di yanlış hatırlamıyorsam duhul benim, hiç denk gelmedim..
    goalı idi goralı değil... sanırım ot vs çekip çıkmazsa bir şeyler yazıyordu ama ot çektiğinde farklı idi. kimbilir belki tersidir

deliksiz uyumuşum anca kendime geliyom.

8.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    goalı idi goralı değil... sanırım ot vs çekip çıkmazsa bir şeyler yazıyordu ama ot çektiğinde farklı idi. kimbilir belki tersidir
    Bende hatırlıyorum ama yazılarını değil nickini
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 693/722 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •