Sayfa 697/729 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707 ... SonSon
Arama sonucu : 5832 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Viop LXVII

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    uzak çevresi faturayı ödeyecek bence
    hatta uzak çevresi olduğunu kabul etmeyenler bizden değildir diyenler bile ödeyecek
    bir halt olacağı yok.

2. Alman borsası rekor seviyeye çıktı

Almanya'da DAX 40 Endeksi, 37 yıllık tarihinde ilk kez 24 bin 700 puan seviyesine çıkarak rekor yeniledi.

o sırada türk kahvehanelerinde konuşulanlar...

dayıoglu biliyonmu almanya batıyormuş...

şükür şükür şükür biz iyiyiz dedi ve evine salçalı makarnasını yemeye gitti...

bunların kafasında batan hans rekordan rekora koşarken eve pirzloası yemeye şarabını içmeye gitti....

batan almanyanın borsası rekor kırarken şahlanan Türkiyenin borsası çöplükte yemek arayan kediye döndü...

bknz aşağıda...

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. madem barış sağlandı savaşı fiyatlıyor dedikleri aselsan neden aşağı gelmiyordemekki hikaye farklı ağzına kadar nokta atışlı tahta olunca pıst 100 onla ayakta tuttular 5-6 aydır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    alakası yok yorulmakla falan...

belki yüzmek iyi gelebilir. koşmak , yürümek vb

istemediğin birşeyi zoraki yapmak .. zaten yeni birt dert demektir.

tamamen kafayla alakalı bir durum -banagöre
    Aynen ben mesela günde 4 saat uyuduğumu hatırlamam sabaha kadar koyun sayarım Allah'tan memlekette çok var
    Lakin kafayı boşaltamıyorum fiziki yorgunluk faydalı olabilir ama iş kafada bitiyor düşünmez isen iş çözümlenir
    Yoksa zabaha kadar dans zabaha kadar eğlence ( kafayı sıyır)
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. Çin hükümeti, nadir toprak elementlerine yasak getirdi: Beylikova daha da değere bindi
    Çin’in nadir toprak elementlerine getirdiği yeni ihracat yasakları küresel teknoloji zincirinde sarsıntı yarattı. ABD alternatif kaynaklar ararken gözler Erdoğan’ın Beyaz Saray ziyareti sonrası yeniden gündeme gelen Beylikova rezervlerine çevrildi. Türkiye, Çin’in yasaklarıyla birlikte Washington için stratejik bir seçenek haline geldi.

6. Uyku sorunu olan Magnezyum takviyesi alsın. Hergun kullanilabilen ve benim de yıllardır kullandığım bir takviye..
    Ben ZMA şeklinde 3 lusunu alıyorum (çinko..magnezyum..b6)
    Faydasını gordum..
    Stresliykende yatmadan Melisa içerim o da iyi uyutur...

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    pekko long..asels long.. garan long..

endekis aşşalara yazdım vermedi
    Garantiden dayak yeme.!!!
    İyi düşün.!!!!
    Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. İsrail'in alıkoyduğu 3 milletvekili Azerbaycan'a gidiyor
    Özgürlük Filosu'yla Gazze sularındaki İsrail ablukasını kırmak ve insani yardım ulaştırmak için yola çıkan 3 Türk milletvekili Azerbaycan'a sınırdışı edildi. Vekiller buradan Türkiye'ye geçecek.

Arkadaş Azerbaycan ne alaka

Adamı esir aldığın yer Türkiye'nin dibi Azerbaycan taaaa ebesinin örekesi bu nasıl bir iş

Sayfa 697/729 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •