Sayfa 907/909 İlkİlk ... 407807857897905906907908909 SonSon
Arama sonucu : 7266 madde; 7,249 - 7,256 arası.

Konu: EndeksS

SPOT kapanış, BofA 1 mlyr üzeri satışı sıfırladı/kapandı, alış tarafına geçmedi, en iyi alıcı görünen Tera gene kendi hisselerini aldı,

2.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT kapanış, BofA 1 mlyr üzeri satışı sıfırladı/kapandı, alış tarafına geçmedi, en iyi alıcı görünen Tera gene kendi hisselerini aldı,
    Bugün hafiften alıcı tarafa geçer diye düşünmüştum ama Çarşamba nin kerametinden yarına kaldı artık...
    Sabah açılışla beraber pozitif bir gün olması lazım.
    Endeks son tepesinden beri 13 gündür dusus trendinde...Biraz alım tarafına dönmeleri olasi bence

VİOP30 günlük ve toplam

@emre bende Çarşamba alıcı tarafa geçer alışıda artırır düşünmüştüm, bir gün kapanacaktır! alışıda artıracaktır!

5.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

7117, 7118, 7119 ve 7120 den devamla

Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesajlar 6976, 7048,7051, 7052, 7119, 7120, 7149, 7153 7170, 7175, 7176, 7180, 7204, 7205

özellikle mesaj 7149 ve mesaj 7204 ve 7205 den devamla,

mesaj 7149 da D2 dediğim destek dün ve bu gün,
    mesaj 7204 ve 7205 de ise ana düşüncem belli ve devam ediyor,

mesaj 7149 dan devamla teknik durum, mesaj 7149 da ''D2'' dediğim yerde 4.gün bu gün

buradan dönüp USD bazlı grafikte tekrar turuncu çizgilere atmadıkça, bkz sarı oval(yataya dönmedikçe) baskı ve küskü hali devam eder,..yükseliş beklentisi olmaz, oluşmaz..yani orta hedef ten üst hedefe gidemeyiz,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

1, 2, 3, ve 4 olarak sıralı rakamlar, normalde olaması gereken dibleri gösteriyor,..

buna göre 4 nolu dibin altındayız, tepki hareketi ile bu dibe doğru bir gidiş sıralı diplerin dengelenmesi olacak,
    4 te dip altında kaldığımız için bu dengelenme olsa dahi, ilk etapta bir direnç olarak çalışabilir,
    buda bir den fazla haraketle burası geçilebilir demektir,..mavi ve sarı çizgiler ilk etapta direnç olarak çalışacaklar gibime geliyor

7. teknik bu durumdayken ABD tarafında bu gün jobless yarın ise TDİ,...
    öte yandan bu hafta zamanda ise 3 haftalık yatayı kapatıyoruz,
    bu haliyle yatay diyerek endex in çıkmayacağını tutturmuşuz en azından, bu cepte,

ama benim bu 3 hafta süresince esas beklentim olan USD bazlı grafikte ki yatay ekseni (2.947/2.984 cent) 2 defanın dışında kesemedik
    ve şu sıralar bu seviye altında baskıdayız,...bunuda tutturamadık,..

belki jobless yada TDI ile bir dönüş olabilir ve yine eksene döneriz ve tutar, bilemeyiz??? ama bu olursa benim beklentim ''cuk'' oturur,..

bilemeyiz???, bu kadar bilebiliyoruz,..

orada şu idi bu yatay dönemi sistemsel takip demiştim geçmiş mesajlarda, işte tamda buna yönelik demiştim,
    bu gün ve TDİ ile yarın böyle bir gün,...

eğer datalarla alış gelirse bu ilk evvela saatlik grafiğe vurur, sonrasında
    eğer çok çok güçlü olursa USD yatay eksenine vurur, alış tarafında durum bu,...

satış tarafında ise zaten belli,..baskı yı herkes hissediyor şu sıralar,..baskı var ama küskü yok,...çünkü 4 gündür,shortlara da beklemede,

zamanda ise bahsettiğim 3 hafta yatay bu hafta biter ve haftaya 13 haftadan kalan son 2 hafta agresif bölüm başlar,
    benim beklentim yükselişti ama, agresifliği kesin demiştim,

yani bana göre agresif olacak bu kesin,..

SPOT da BofA satıcıyken alışa geçti piyasa yeşillendi, alışı artıracak gibi,

Sayfa 907/909 İlkİlk ... 407807857897905906907908909 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •