Sayfa 261/274 İlkİlk ... 161211251259260261262263271 ... SonSon
Arama sonucu : 2191 madde; 2,081 - 2,088 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Kolesterol ile ilgili bitki biliyorum basur tedavisi biliyorum kimsenin bilmediği üstelik sporcuların kullandı bir krem ile. İçinde heparin var pıhtıyi dağıtıyor

2. Makattan kekik yağı verdim şimdi kokusu g.tten ta burnuma içerden geliyor. Ateş gibi yanıyor şimdi

3. Biz de tıp eğitimi eksik ve yanlış. Biyokimya da biyoloji ve kimya mezunu hocalar tıp ta. Klinik biyokimya ve klinik mikrobiyoloji uygulamalı uzun süre anlatılmış eğitimi verilmiş olsa o Dr un gözünden hiç bir hastalık kaçmaz. Çok basit teşhis ve tedaviler yanlış eğitim ile olmuyor.

4. Ayasofya abi benimde geçen aylarda makatta sakız gibi birşey görünüyordu. Doktora gittim. Enfeksiyon var dedi ben basur zannetmiştim oysaki. Bana sıcak suya otur dedi yaptım geçti. Ayrıca doxium yazdı bu ne için neye yarıyor?

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ayasofya abi benimde geçen aylarda makatta sakız gibi birşey görünüyordu. Doktora gittim. Enfeksiyon var dedi ben basur zannetmiştim oysaki. Bana sıcak suya otur dedi yaptım geçti. Ayrıca doxium yazdı bu ne için neye yarıyor?
    Damarla ilgili olabilir. Kan basıncını düzenler diyor. Belki damar duvarı da esnemiş yıpranmış olabilir. Ama benzerlik var. Ağrı akıntı yoksa sorun yok. Bunlar varsa kıl dönmesi de olabilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Damarla ilgili olabilir. Kan basıncını düzenler diyor. Belki damar duvarı da esnemiş yıpranmış olabilir. Ama benzerlik var. Ağrı akıntı yoksa sorun yok. Bunlar varsa kıl dönmesi de olabilir.
    Ağrı akıntı yok ama bazen kaşıntı oluyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,104
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ağrı akıntı yok ama bazen kaşıntı oluyor.
    anal fissür olabilir

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,104
    ayasofya Bozkurt eskisi kadar dükkanda durmuyor çalışıyormu biyerde

Sayfa 261/274 İlkİlk ... 161211251259260261262263271 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları