Ben yanlýþlýkla elimi yýkamadan boynuma sürdüm, resmen yaktý, kabardý, yýkamaylada geçmedi, o zaman çok tehlikeli olduðunu idrak ettim. Bendeki saf, aktardan almadým, üreticiden aldým, neydi dur
Ben yanlýþlýkla elimi yýkamadan boynuma sürdüm, resmen yaktý, kabardý, yýkamaylada geçmedi, o zaman çok tehlikeli olduðunu idrak ettim. Bendeki saf, aktardan almadým, üreticiden aldým, neydi dur
Gribal enflasyonda burnumdan akan sývýyý mikroskop altýnda inceledim oradaki lökositleri yoðun olarak gördüm. Dr un gribal enfeksiyon demesi farazi benim ki garanti. Ben bakteriyi görmeden demem. Radyoloji patolojik bilgim yok. Hematoloji de oldukça iyiyim. Periferik yayma okurdum. A tipik hücreleri bilirdim. Çünkü týp fakültesi dahiliye laboratuvarini ben kurdum. Asistanlarý profesör ile eðitim için. Çalýþtýðým dönemde kanýtý konusunda ülkenin en iyilerindenim diyebilirim. Kan alma konusunda Konya'nýn en iyisiydim. Gerek týp ta gerek çalýþtýðým özel hastane de paþalar vali bakan MV hepsi için bana gelirlerdi. Týpta ilk çalýþtýðým yer kan alma günlük beþ yüz kan alýrdým o zaman tek baþýma en son gözü kapalý almayý denedim ve aldým áma olarak kan aldým. Ben turnike kullanmazdim kan alýrken.
Zaten ona %100 diyorlar abi. %10 Luk zeytinyaðý içinde olan var kaþýkla iç bir þey olmuyor. Saf olanýn bir damlasý duman ediyor. Dur makattan verecem birazdan. Zeytinyaðý ile birlikte. Enfeksiyon için. On yýldýr böyle yaþýyorum. Kekik yaðýný makattan on gün versem kurtulurum da on günde kalýn baðýrsak rektum kalmaz.
Çin alternatif týp ve týp da çok iyi. Bilimsel yayýnlarýnda imkansýz tedavilerde baya iyiler.
Mesela Bizim valide müzmin peklik çeken biridir
Çok uyarmama raðmen attar tavsiyesiyle bilinçsizce kafasýna göre dozlarla uzun yýllar sinameki otu kaynatýp içti
Ýlk zamanlar iyi geldi rahatlattý sorunu gidermiþ gibi göründü amma ve lakin son 2 yýldýr eskisinden daha fazla þikayet eder durumada
Sebebi
Sinameki otu uzun süre yanlýþ dozlarda kullanýldýðý zaman baðýrsaklardaki vucudun ürettiði doðal kayganlaþtýrýcýlarýda dýþarýya attýðý ,baðýrsak dengesini bozduðu için telafisi mümkün olmayan hasarlar yaratýyor ..
Þimdi kullandýðý týbbi ilaçlarda fayda etmiyor
Çok etkili ve bedava gibi kanser tedavisi var bilimsel yayýnlarda da var ama o maddeyi yapmak taþýmak saklamak çok zor. Kanser de kemoterapi de kullanýlan madde platinyum diye biliyorum muhteþem elektroliz yöntemi ile elde ediliyor
Kanser hastasý olanlar bana ulaþsýn bilimsel yayýnlarý atarým çok kolay ve ucuz ben de denedim %100 etkili.
Yer Ýmleri