Sayfa 267/274 İlkİlk ... 167217257265266267268269 ... SonSon
Arama sonucu : 2191 madde; 2,129 - 2,136 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Ben askerliği askerî okulda revirde yaptım. Lise bire yeni gelenler ilk geldiğinde ölümün ağırlığından yüzlercesi kapıda sıra olur. Bizde hoşgeldin atom vardır. Onları atomdan geçiririz. Boğazı kafası ağrıyan g.tunun ağrısından orayı unutur. İğneyi ben yapardım. Eğer bana küfür eden öğrenciyse o sedyeyi parçalardı yedirirdim ona. Efendi öğrenci kuş gibi giderdi. Her ne kadar uyuşturucu da katsan atomun g.t ağrısı illaki oluyor.

2. Mevsim geçişlerinde ,alerji ilacı içilse yakalayamaz, acuk musluğu kısmak lazım,
    Yoksa yakalayıp direk yatırıyor namıssız.
    Ğüç önem arz ediyor

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aman dikkat et kendine, şu yaşıma kadar böylesini ilk defa gördüm. Eskiden iki hapşırır, bikaçgün salya sümük dolaşırdık.şimdi ne burun akıntısı var ne hapşırık virüs direk bizi yatağa atma derdinde
    Dayu, şakaya gelmez bu bence evrim geçirmiş, gergedan maymun birleşimi bişii
    Reisim hünkârım ölmekten değil yoğun bakım dan korkuyorum orası benim için ölmekten beter. Sabaha kadar sesleniyorum beni çevirsinler diye. 16 saat de iki kez ancak çeviriyorlar. Ben 2 MT yatakta tek başıma dönerek yatarım. Yoksa ağrıdan yatamam. 70 cm Yatakta kollarında serumlar nasıl yatılır

4. Aynen direk yatırıp üstümüzden geçicek, niyeti bozmuş
    Eskiden ön sevişme neyim olurdu
    Evi komple kekik yağı ile sulandırıp spreyle sıksak işe yarar mı Ayasofya abi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Mevsim geçişlerinde ,alerji ilacı içilse yakalayamaz, acuk musluğu kısmak lazım,
    Yoksa yakalayıp direk yatırıyor namıssız.
    Ğüç önem arz ediyor
    Evde bir kişi hasta olsa hiç dışarı çıkmayan ben yanıma konseyi sokmama rağmen bir kere hafifce bulaştı. Her gün evde bile kekik yağına başladım. İhmale gelmiyor

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben askerliği askerî okulda revirde yaptım. Lise bire yeni gelenler ilk geldiğinde ölümün ağırlığından yüzlercesi kapıda sıra olur. Bizde hoşgeldin atom vardır. Onları atomdan geçiririz. Boğazı kafası ağrıyan g.tunun ağrısından orayı unutur. İğneyi ben yapardım. Eğer bana küfür eden öğrenciyse o sedyeyi parçalardı yedirirdim ona. Efendi öğrenci kuş gibi giderdi. Her ne kadar uyuşturucu da katsan atomun g.t ağrısı illaki oluyor.
    Abi,ölümün agırlıgı nedir, allasen, iyice malagamı baglıyıp bize mi dayıyon yaw

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aynen direk yatırıp üstümüzden geçicek, niyeti bozmuş
    Eskiden ön sevişme neyim olurdu
    Evi komple kekik yağı ile sulandırıp spreyle sıksak işe yarar mı Ayasofya abi
    Kaynamış suya kekik yağı koyup sürekli tazelemek olur özellikle misafir vs gelirse. Babam anam şöyle yapıyor eve her gelene kekik yağı koklatıp öyle sokuyor eve. Hoş geldin o şekilde. Bir gün yapma o gün hasta camiden misafirden illaki kapar. Şuan köyde. Babam ile senin babanın ismi aynı Yasin suresi okursam diyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Abi,ölümün agırlıgı nedir, allasen, iyice malagamı baglıyıp bize mi dayıyon yaw
    Elim ağır diyo, istersemde kuş tüyü kadar hafif olurum diyo
    Ölümün değil o elimin olucak
    Tombul parmak olayı olmuş, zaten gözüde eskisi gibi görmüyor idare et, geçende bahriyeli abiye Bahariye abla dedi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 267/274 İlkİlk ... 167217257265266267268269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •