Arkadaşlar merhabalar yeni bir bilgisayar aldım max çözünürlük 4k ama %150 ölçekte çalıştırabiliyorum yazıların okunması için yoksa çok küçük kalıyor ama bu ölçekte ideal de bulanık çalışıyor bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda
iyi geceler elinde yatay bar
ların acılıs kapanıs trend kod cizdirebilecegim kod olan arkadaslardan rica etsem
viop.jpg
NETLOT yazan rakamı indikatör olarak yazacak bir arkadaş var mı ?
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Zülfü bey,
sistemler içindeki
KullanıcıSembolleri dosyasının içine aşağıdaki kodu ilave edebilir ve VIP30NETLOT ile grafiğini çağırabilirsiniz
data anlık olduğundan ideal kapalı iken kaydedemez/serverden tekrar yüklenemez sadece ideal açıkken kayıt yapar.
İDEAL > Özellikler > Kullanıcı sembol Sistemini Aktifleştir işaretli olmalıdır.
Kod:// VIP30NETLOT if (Sistem.Saat.CompareTo("09:25:00") >= 0 || Sistem.Saat.CompareTo("18:14:59") <= 0 || Sistem.Saat.CompareTo("19:00:00") >= 0 || Sistem.Saat.CompareTo("22:59:59") <=0) { var yil = (DateTime.Now.Year-2000); var Aybul = (DateTime.Now.Month); string SKod = "XU030"; string S1 = ""; string ay1 = "";string ay2 = "";string ay3 = "";string ay4 = ""; if(Aybul>10) {S1 = ("VIP'F_"+ SKod + "12" + yil ); }// S2 = ("VIP'F_"+ SKod + "02" + yil-1); S3 = ("VIP'F_"+ SKod + "04" + yil-1); S4 = ("VIP'F_"+ SKod + "06" + yil-1);} else if(Aybul>8) {S1 = ("VIP'F_"+ SKod + "10" + yil ); }// S2 = ("VIP'F_"+ SKod + "12" + yil ); S3 = ("VIP'F_"+ SKod + "02" + yil-1); S4 = ("VIP'F_"+ SKod + "04" + yil-1);} else if(Aybul>6) {S1 = ("VIP'F_"+ SKod + "08" + yil ); }// S2 = ("VIP'F_"+ SKod + "10" + yil ); S3 = ("VIP'F_"+ SKod + "12" + yil ); S4 = ("VIP'F_"+ SKod + "02" + yil-1);} else if(Aybul>4) {S1 = ("VIP'F_"+ SKod + "06" + yil ); }// S2 = ("VIP'F_"+ SKod + "08" + yil ); S3 = ("VIP'F_"+ SKod + "10" + yil ); S4 = ("VIP'F_"+ SKod + "12" + yil );} else if(Aybul>2) {S1 = ("VIP'F_"+ SKod + "04" + yil ); }// S2 = ("VIP'F_"+ SKod + "06" + yil ); S3 = ("VIP'F_"+ SKod + "08" + yil ); S4 = ("VIP'F_"+ SKod + "12" + yil );} else if(Aybul>0) {S1 = ("VIP'F_"+ SKod + "02" + yil ); }// S2 = ("VIP'F_"+ SKod + "04" + yil ); S3 = ("VIP'F_"+ SKod + "06" + yil ); S4 = ("VIP'F_"+ SKod + "12" + yil );} //var Sembol = S1 ; // Sistem.AktifViopKontrat; var NetLot = Sistem.NetLot(S1); //Anlık olarak Net lot bilgisini gösterir //Sistem.Mesaj( S1 + " " + NetLot ); var VIP30NETLOT = Sistem.SembolTanimla("DFN'VIP30NETLOT", 0); VIP30NETLOT.Description = "VIP30 NET LOT"; VIP30NETLOT.LastPrice = (int)(NetLot ); //.ToString("0"); VIP30NETLOT.AskPrice = (int)(NetLot ); //.ToString("0"); VIP30NETLOT.BidPrice = (int)(NetLot ); //.ToString("0"); Sistem.YuzeyselGuncelle(VIP30NETLOT); Sistem.GrafikGuncelle(VIP30NETLOT); }
Bear_Bull
@BearBull26
viop.jpg
Bear hocam nerede hata yapıyorum..Grafik üstünde göremedim
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Bear_Bull
@BearBull26
viop.jpg
Teşekkürler hocam
Yer İmleri