Sayfa 18/19 İlkİlk ... 816171819 SonSon
Arama sonucu : 145 madde; 137 - 144 arası.

Konu: Kuzu ve viop hedge furusmalari.....

eyyy evliyaullah....

sebebi bilmiyorum emme.....GRAFDA KI....KALIN KIRMIZI CIZGININ ALTINA DUSERSEK....MALLARI UFLEYIP KACALIM MI....

bu senin KUZU MALIYETLER KURALININ ALT CIZGISI....ihlal edilirse....tarragi yermiyiz....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

ben benim beynimi ikeyim.....niye komple MALA GIRDIM KI....

turkiyenin her mahallesinde.....

issiz gucsuz gencler....organize olmus....OTORITEYE KURSUN SIKIYORLAR....

DALTONLAR....CASPERLER....SIRINLER....say say bitmiyor.....GENCLER ISYANDA....KURSUNLAR KOL GEZIYOR....OTORITE ZORDA...

ahhhhh ah.....artik sagci ve solcu yok.....MALI GOTURENLERE.....MALSIZ VE CULSUZ GENCLER KURSUN SIKIYOR....

eeeee.....ecep ben hangi kategorideyim....MALI GOTURENLERDEN MIYIM....ben benim beynimi ikeyim....yandim ben.

full maldayim diyerek....genclerin dikkatini ustume cektim....kursunlar gotumde ucusursa....suc bende.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

ahhh ah....grafdaki o GIRNIZI CIZGIYI IKEYIM....onu alti komple felaket....biterim ben.

4. Emmi sanki global bir problem olacak gibi

Altın hiç durmuyor

Sarı kafa yine çine giydirmeye başladı

Bizim pala malları yukarıda boşa dağıtmadı sanki o 200 usd son bacak gelecek gibi ne dersin

Ekim ayı zaten mahkeme faiz kararı derken zor bir süreç

5. Bu gidişle abd tahvilleri bile faiz inemez dedirtiyor

6.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    eyyy evliyaullah....

sebebi bilmiyorum emme.....GRAFDA KI....KALIN KIRMIZI CIZGININ ALTINA DUSERSEK....MALLARI UFLEYIP KACALIM MI....

bu senin KUZU MALIYETLER KURALININ ALT CIZGISI....ihlal edilirse....tarragi yermiyiz....

Kuzu emmim kötümser olmak ya da iyimser olmak için nedenleriniz var mı

7. Mansur yavaş haberi de tuzu biberi oldu emmi

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Mansur yavaş haberi de tuzu biberi oldu emmi
    Akepe tutuyahhhh borsayi

Sayfa 18/19 İlkİlk ... 816171819 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz