YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ben benim beynimi ikeyim.....niye komple MALA GIRDIM KI....
turkiyenin her mahallesinde.....
issiz gucsuz gencler....organize olmus....OTORITEYE KURSUN SIKIYORLAR....
DALTONLAR....CASPERLER....SIRINLER....say say bitmiyor.....GENCLER ISYANDA....KURSUNLAR KOL GEZIYOR....OTORITE ZORDA...
ahhhhh ah.....artik sagci ve solcu yok.....MALI GOTURENLERE.....MALSIZ VE CULSUZ GENCLER KURSUN SIKIYOR....
eeeee.....ecep ben hangi kategorideyim....MALI GOTURENLERDEN MIYIM....ben benim beynimi ikeyim....yandim ben.
full maldayim diyerek....genclerin dikkatini ustume cektim....kursunlar gotumde ucusursa....suc bende.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ahhh ah....grafdaki o GIRNIZI CIZGIYI IKEYIM....onu alti komple felaket....biterim ben.
Emmi sanki global bir problem olacak gibi
Altın hiç durmuyor
Sarı kafa yine çine giydirmeye başladı
Bizim pala malları yukarıda boşa dağıtmadı sanki o 200 usd son bacak gelecek gibi ne dersin
Ekim ayı zaten mahkeme faiz kararı derken zor bir süreç
Bu gidişle abd tahvilleri bile faiz inemez dedirtiyor
Mansur yavaş haberi de tuzu biberi oldu emmi
Yer İmleri