Sayfa 42/44 İlkİlk ... 324041424344 SonSon
Arama sonucu : 351 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Benim dedem ve babam nakliyeciydi kamyon/otobüs, rahmetli babam tekeri her dönüşte sarı lira bıraksa bile, ben bu işi yapmam diye bırakmıştı nakliyeciliği.

Bazen çok çok iyi para bırakır, sonra bir bakarsın bataktasın.
    Şuan o arkadaşın durumu önce kendi batırdı sonra büyük oğlunu batırdı şimdi sıra küçük oğlanda. Bu arada sektör değişti durum aynı. Bol para zamanı bitmiş bunlar hep bol bol kazanıyor gibi yiyorlar bir adım geri gitmiyor. Yok öyle bir dünya

2. Özetle piyasa da durum berbat durumda. Bir iki sektör hariç hepsi dibe doğru koşuyor. Kafelerde yolda gördükleriniz ülkenin %10-15 i. Konya'nın nüfusu 2,5 milyon 250 bin zengin olsa bunların oturacağı kadar kafe lüks mekan yok. Onlara yetmiyor. Ne var ki bu adam da ayda 50 kg peynir yemiyor. Bir noktada üretim piyasa sarsılıyor. Geliyor gelmekte olan. Şuana kadar onlarca çevre ile görüştüm bir Allah'ın kulu iyi demedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Özel Kalem Müdürü Nevzat Uzunoğlu'na soruşturma açmak için İçişleri Bakanlığı'ndan izin istedi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Espresso lab da kahveler içildiyse sıra acaba hangi şirkette abb ye yapılacakları boykot için.

5. İki kere cuma günü hisseyle girdim biribde İmamoğlu gözaltına alındı. Diğerinde diğer CHP li belediyeler. Ondan sonra tövbe ettim. Hayatımda CHP ye oy vermedim. Ama hiç riske girmeden direk CHP ye vereceğim. Melih orada duruyorken Mansur belediyeyi sırtına alıp evine götürüp çalsa kimse yemez.

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Espresso lab da kahveler içildiyse sıra acaba hangi şirkette abb ye yapılacakları boykot için.
    Ben akp li akp ye oy veren kim varsa uzak duruyorum. Çok yakınımsa misafir olarak geldiyse sohbette itin şeyine sokup gönderiyorum. Hele ki verdikleri oy ile dikilmiş olanları gördükçe zevk alıyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben akp li akp ye oy veren kim varsa uzak duruyorum. Çok yakınımsa misafir olarak geldiyse sohbette itin şeyine sokup gönderiyorum. Hele ki verdikleri oy ile dikilmiş olanları gördükçe zevk alıyorum.
    Geç saatte al ayak çekildikten sonra yazman iyi olmuş.

Yoksa zıplar Ekmeleddin den başlar, yağ kuyruklarından çıkarlardı.

8. AKP'li kurmaylar, özellikle ekonomik kriz ve hayat pahalılığı nedeniyle seçmen kaybının derinleştiğine dikkat çekerek, Ekonomi bu kadar sıkıntıdayken gündemi operasyonlarla doldurmak yanlış. Bu politikalar seçmende tepki yaratıyor görüşünü savunuyor.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-tepti-2442260

Bence seçmenleri memnun, eskiden koyun dediniz koduk..! diyorlardı, şimdi bu sanatçılara yapılanlar üzerine, biz adamdan kan alırız diyorlar.

Hala %28 oy oranları var.

Aileden CHP'li kriptolar hariç.

Sayfa 42/44 İlkİlk ... 324041424344 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •