Özetle piyasa da durum berbat durumda. Bir iki sektör hariç hepsi dibe doğru koşuyor. Kafelerde yolda gördükleriniz ülkenin %10-15 i. Konya'nın nüfusu 2,5 milyon 250 bin zengin olsa bunların oturacağı kadar kafe lüks mekan yok. Onlara yetmiyor. Ne var ki bu adam da ayda 50 kg peynir yemiyor. Bir noktada üretim piyasa sarsılıyor. Geliyor gelmekte olan. Şuana kadar onlarca çevre ile görüştüm bir Allah'ın kulu iyi demedi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Özel Kalem Müdürü Nevzat Uzunoğlu'na soruşturma açmak için İçişleri Bakanlığı'ndan izin istedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Espresso lab da kahveler içildiyse sıra acaba hangi şirkette abb ye yapılacakları boykot için.
İki kere cuma günü hisseyle girdim biribde İmamoğlu gözaltına alındı. Diğerinde diğer CHP li belediyeler. Ondan sonra tövbe ettim. Hayatımda CHP ye oy vermedim. Ama hiç riske girmeden direk CHP ye vereceğim. Melih orada duruyorken Mansur belediyeyi sırtına alıp evine götürüp çalsa kimse yemez.
AKP'li kurmaylar, özellikle ekonomik kriz ve hayat pahalılığı nedeniyle seçmen kaybının derinleştiğine dikkat çekerek, Ekonomi bu kadar sıkıntıdayken gündemi operasyonlarla doldurmak yanlış. Bu politikalar seçmende tepki yaratıyor görüşünü savunuyor.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...-tepti-2442260
Bence seçmenleri memnun, eskiden koyun dediniz koduk..! diyorlardı, şimdi bu sanatçılara yapılanlar üzerine, biz adamdan kan alırız diyorlar.
Hala %28 oy oranları var.
Aileden CHP'li kriptolar hariç.
Yer İmleri