Originally Posted by
sindoma53
xbank ta buraya gelip uyarımızı verdik burası X değil olmadığında silemiyorsun öngörülerimiz hepsi buradadır senelerdir yüzdemi bilir tanıyanlar , yanıla bilirmiyim tabiki sonuçta graf,takas,ortamı okuma öngörüde bulunuyoruz yukarki verilen bantlar gömülmeden önce verildi burada milletin 12.500 gidiyoruz dedikleri günlerde , sorun değil herkes yanılabilir sonuçta piyasayı biz yapmıyoruz .Emlaka geçen burada kanal alt bandı olan vıop grafiği paylaştım 11800-11900 bölgesi ama dedik 11400 dikkat edelim çünkü haberleri sıraya koymuş insider geçen ayın 20 sinden itibaren güzergahı biliyordu takaslarda gördük , grafiği nasıl bozduğunu , mal verme telaşında olduğunu , reklamcı bloomberg halkbank haberini 3-4 işlem günü nasıl kullanıldığını burada yaşadık.Teknik olarak yaşanacakları önceden öngördük paylaştık sonra tek tek haberler gelmeye başladı.Yani teknik önden gitti haber sonradan geldi , cuma düşüşü %3 %2 Mansur beyin hanesine %1 Trump hanesi benim bakış açımda , yarın eksi açılır yukarda verdiğim bantların altı kapanışlar olmaması gerekiyor dolar bazlı 2.47-2.48 bölgesi önemli onun altında çoklu kapanışlarda geçen sene sonu 2.25-2.30 konuşuruz buda iç siyasetin sert söylemlerinin seviyesine bağlı.Şahsi düşüncem 2.48-2.50 bölgesinde tepki göreceğimiz
%2 sini yapıyor açılışta öyle afaki düşüşler bekleyenler cumadan beri nerde oyun oynadıklarını hala öğrenememişler , Mansur beyle başlayan yeni siyasi ekarte etme olayı GİRİŞ bölümüydü sadece piyasa önce GELİŞME bölümüne geçip geçmeyeceğine bakıcak geçerse zaten SONUÇ belli daha önceki kişilerin hakkında yazılan kitaplara bakıldığında ne olmuş piyasalar görülüyor belki Kitabı basmaktan vazgeçilecek Kitabı basarlarsa yeni dipler arar borsa
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri