Originally Posted by EMLAK şiir yazılacak kadar tanınmak iyi birşey tabi.. çıtak için şiir yazmayı denesem.. aklıma macd dan başka bişiy gelmiyor. anar anmaz geldi :.oleyo: şaka gibi.. git başımdan uğursuz adam... hep o beynamaz dayılaraan çektin (videosu akşam, şimdi bulamam ) gitmiş taşıma konuşmuşsun... ne güzel borsa açılmayacaktı bugün
kuzu ve yancısı gelmiyor mu artık topiğe... 4 lirada çöp sasayı pazarlıyorlardı topikte... hisse 3 liraya düşmüş... 3-2-1 finish...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by çıtak git başımdan uğursuz adam... hep o beynamaz dayılaraan çektin (videosu akşam, şimdi bulamam ) gitmiş taşıma konuşmuşsun... ne güzel borsa açılmayacaktı bugün Bugün taşına konuşacak birini daha tanıyorum. [emoji23]
Originally Posted by çıtak git başımdan uğursuz adam... hep o beynamaz dayılaraan çektin (videosu akşam, şimdi bulamam ) gitmiş taşıma konuşmuşsun... ne güzel borsa açılmayacaktı bugün çıtak ne içiyosa bende ondan dedim..taşına gene ben suçlu oldum
Originally Posted by bahriyeli Bokurtun siteye gire çıka 3 genci zannetmeye başladılar heral İthafen şiirler filan ..puhhahhhasssk bermuda şeytan üçgeni gibi. giren lanetleniyo
ABD fut ları ciddi yeşillerde adam Çine posta koyuyor Olan gariban endexlere oluyor
Originally Posted by EGEDUK Bugün taşına konuşacak birini daha tanıyorum. [emoji23] bugün gerek yok... tahtaları it gibi alıyorlar... kürsü şansım sıfır
Originally Posted by bb79 Aşık falan değilim sakın yanlış anlama Sen bu forumun ayyaşı dinsizlerin gardaşı pisyedilinin adaşı kısacası Yine sabahın körü Elinde nane likörü Elinin körü Anla işte Ahanda ranza, herkeş şair olmuş, parayı bıldunuz tabe, keyifler gıcır, cepte mangır, nolıyorooo
Forum Rules
Yer İmleri