Sayfa 30/30 İlkİlk ... 20282930
Arama sonucu : 235 madde; 233 - 235 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

1.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    yanlış hesap bu kadar hesap yapacağını bilsem elimdeki sertifikayı söylerdim
    5,90-6 arası 30 bin lot daha aldım 150 bin adet var
    tekrar hesaplarmısın rica etsem
    Başımı sokacak bir evim olsun düşüncesiyle alıyorsan, boş ver hacı kimin ne dediğini, elinden geldiğince toplamaya bak üç, beş fark etmez.

Gazan mübarek olsun. Ver mehteri. Meeehteeer.

2. Hisse.net te PMVR3 sayfası var. Tüm sayfaları baştan sona okudum. Notlar aldım. Bence herkes tüm sayfaları okumalı. Neyse... Her iki sayfadaki kişiler sanki aynı kişiler. Olaylar aynı. Garip.

Sonuç;
    - 4-4,5 tl ve aşağısı fiyattan alıp (nasip),
    - proje bitimine 1 yıl kala tüm sertifikaları toplayıp,
    - asli edim başvurusu yapmak planımdır. YTD.

https://www.emlakkatilimtfs.com.tr bu proje için finansman sağlasa ey yetkililer!!!

3. Adı toki olan her yerden uzak dururum birde yanında emlak varsa yanına bile uğramam zamanında yıllar önce ekgyo yu 1 tl nin altına düşürdü bu zihniyet sonra 20 leri gösterdi ama çok kişinin ahı vardır toki imamcıların yeri liyajat diye birşey yok bunlarda ev yapıyoruz derler zamanında vermezler aralarda fahiş fiyat siterler bunlardan ancak vurkaç ile para kazanılır bu hükümetin el attığı herşeyden uzak durmak lazım seçime de fazla bişey kalmadı yeni gelen bunların defeder gider ky de açıkta kalır benden söylemesi al sat değildir

Sayfa 30/30 İlkİlk ... 20282930

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •