Endex limoni,ha düştüm düşecem diyor,tek çaresi var operasyonları durdurduk boşuna yakaladıklarımı salı vereceğiz demeleri,zaten ingiliz ve bazı çevreleride rahatsız yatırımcı desteğini çektiği için,herkes anladı bir onlar anlamadı,önce zatın anlaması lazım,şu anda batan geminin kıçıında gemi batmadan kıçı yükseliyor o hala yükseliyoruz sansın...
Bisti haraca bağlamış..
Buna bilerek ve istenerek izin veriliyor, arkasındakine bakmak gerek.
Her gün sabah satmaya başlıyor, hisseleri eziyor, akşam bir kısmını tekrar alıyor ertesi gün satmak için.
Bu arada zaten VIOP'ta full short oradan da kazanıyor, pay vadeliler de muhtemelen satışta.
Tabi ki bunu tek kurumda yapmıyor 2-3 tane de yardımcı kurum var.
Dünya da garanti böyle bir kazanç yok.
Kaybeden ve fakirleşen her zaman olduğu gibi KY...
Yabancı gelmiyor akıllı, dışarı yatırım yapan haksız değil.
Son 2 yıldır dışarı yatırım yapan % 100 üzerinde kazandı, burada kalan parasını eritti.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
LINK %4000 bedelsize gitti uçtu,zamanında hep logoya takılmıştım bunuda ufaktan alıyordum,neyse kaçan balık büyük olur...
“Valiye şemsiye var, gazilere yok” haberini yapan gazeteci gözaltında!
"Valiye şemsiye var, gazilere yok” haberini yapan muhabir Sebahattin Yum gözaltına alındı.
https://www.sozcu.com.tr/valiye-sems...ltinda-p247259
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Vali haberi Iğdır'ı karıştırdı: Gözaltına alınan muhabiri çeken muhabir de gözaltında!
“Valiye şemsiye var, gazilere yok” haberini yapan İHA muhabirinin gözaltına alınmasını görüntüleyen muhabir de gözaltına alındı.
https://www.sozcu.com.tr/vali-haberi...ltinda-p247408
Birde yunan a kaçarken yakalanan tak partili kaçma şüphesi yok diye salınmış sonra vın yunana kaçmış.
kimler vardı arkasında onlar yardım etmiştir belkide.
Yer İmleri