Bugün itibariyle Alarko 804 milyon dolar.Aylar önce yazmıştım kötü bir ortamda 650-750 milyon doları görebilir diye.Neredeyse öngördüğüm seviyelere gelmek üzere.2.2 milyar dolardan buralara gelir miydi geldi.İleride inşallah 3-4 milyar dolara çıkarsa yine 1-1.5 milyar dolara gelir.Alarko ruh hastası etmeden para kazandırmaz.Her büyük düşüş trendinde bir sebep oluyor.İnmez denilen yerlere gelir.Bu da tecrübe olsun.Ben 2018 de bizzat yaşadım.Yıl 2025 yine aynı tiyatro Allahtan bu sefer ufak bir dayak yedim.Demirbaş az bir malım var 2-3 tl den kalan mallardı.Keşke geçen sene 100Tl den verip faize geçeydim şimdi 200 tl olmuştu.Ciddi bir servet transferi bu.Enflasyon muhasebesi benim de hata yapmama sebep oldu.Çoğu gitti azı kaldı umarım 2026 da iyi oluruz az biraz.
"Serkan Ünal
@degeryatirim
Yaklaşık yirmi yıldır yatırım yapıyorum ve bu süreçte Borsa İstanbul üzerine birçok çalışma ortaya koydum. Elbette herkesin bu çalışmaları anlayacak birikime sahip olmasını beklemem. Zaman zaman küstahça yorumlar yapanlar, dalga geçtiklerini sanıyor olabilirler; oysa ben bu yorumları, yalnızca kendi cehaletlerinin ilanı olarak görüyorum. Yıllar içinde sosyal medyanın doğasını öğrendim. Bilgiye değer veren sessiz bir kitle vardır, gürültü ise çoğunlukla yüzeyseldir. Bu nedenle olumsuz yorumlar artık beni rahatsız etmek yerine motive ediyor. Çünkü yatırım dünyasında akıntıya karşı yüzüyorsanız, doğru yoldasınız demektir."
dün sn wuhanlışöyle bir şey paylaşmıştı
"Taha Tezcan
@tahatezcan1
·
14h
#alark 77.95 #sahol 78.95
Tekfen le de az kaldı
Alarko prim yapmadi diyenler utanir mı, sanmam.
Şaka maka 100 lerce hisse bakiyorum,Alarko kadar baski kurulan hisse çok azdir.zaten bir tane sibel kekilli çocuğu var her gün Alarko kötüluyor,işi bu..oradan bile anlayın durumu.."
o çocuk o kadar abarttı ki artık dehşetengiz yorumlarını geliştirdi... iki örnek
"AliVeliBeli
@AliVeliBeyi
·
11h
#ALARK ulkede batan gemide herkes peynirleri goturme derdinde..taskesenlioglunun kocişinin kactigini içisleri bakani tv den haber aliuor..viyy...15 temmuzda ABD ingilzlere kaptirdigi TÜRKİYE yi tekrar almak icin cabalirken para harcamak istemiyor. ulkenin ekonomisi bitik"
"AliVeliBeli
@AliVeliBeyi
·
11h
#ALARK tarih nasil feto ile oynanan hukuk oyununu 9 sene de tekerrur ettirdiyse...garabet abdulhamit zamanini onu uzun sure 39 sene basta tutup osmanliyi beter eden ingilizler yine ayni senaryo ile aptalligimizi film ediyor..100 yildan fazla gecti.lakin beyin hicmi gelişmez."
yoruma gerek var mı sizce... sn serkan ünalın mesajı gerçekten çok güzel. ancak kimse düşünmesin hemen kar etmeyi...
ülkede bir hisse defter değerinin 100 misline çıkmışsa, bir hisse rezervlerinde olduğu iddia edilen altın ile ilgili bütün kazançlarını/cirolarını net kar olarak bile yapsa gelemeyeceği piyasa değerine yükseldiyse...
saçma sapan filan hisse yükselecekmiş denip sebep belirtilmiyorsa...
oda açtık gelmezseniz inandığınız Tanrı sizi çarpar/ içeriye gelin bi şey yapcez/ olmayan kapları kapleycez/ ya filan abi üstad oldu deyip iki üç yalan tweet salleycez denilerek müşteri avlanmaya çalışılıyorsa...
inandığınız bir yol varsa buyrun yol sizin... kendi adıma bütün gerekçelerimi saydım ve bir hissede karar kıldım, takip ettiğim diğer hisseler uçtu gitti aldığım hisse beklemekte...ve ben hala bu hissedeyim ve olmaya devam ediyorum. inşaAllah beklediğimiz süreçte Rabbim sattıracak bir dert vermez diye dua ediyorum... beklentim olduğu zaman zaten ben hesabımı kurtarmış olacağım, olmaz ise de sırtımda yumurta küfesi yok ve malım sağlam diye düşünmekteyim...
Usta ,adam Alarko etiketlemeden yorum yapmiyor..hükumete laf atacak, Alarko..
Hayat pahali,Alarko..
Rabbim affetsin,Sibel kekilli çocuğu malesef,dayanamiyorum bazen..
Dun Alarko tahtasi da sacma sapan baskiliydi...adam 500 bin lot koydu 78 e..ulan zaten dipteyiz ,magma ya gelmis hisse,daha ne baskısı, yatirimcının ağzında diş kalmamış, hala zorluyorlar dökülsün millet diye..
8 Yıldır aynı spek aynı tür baskı.Sabrı olan adam zengin adamdır.
8 yıl önce 3 lerden/2,5 lardan/ 2 lerden rahatlıkla mal alan bizler 1.7 lere düştüğünde acaba demiştik... gene de o aldığımız mallarla bir şeyler sahibi olabilmiştik. şimdi aynı şey çağdaş yerine bir çocuk, o kadar saçmalıyor ki normal mantık çerçevesinde söylenilen hiçbir mantıklı arguman yok iken fiyatın düşmesi beni sadece güldürüyor artık.saçmaladıkça saçmalıyor ve bizim fiyat yerlerde. gerçi artık yeter deyip arada sustuğu da oluyor ama hızını alamayıp bombardımanlarına, saçmalıklarına devam ediyor. artık bu smalıklara kendisi de inanır hale geldi ama ülkemizde her şeye tutuklama ile bakan yargımız ve asayişimiz bunu kaale almıyorlar sanırım... çünkü spek aynı, fiyatlar aynı,potansiyel aynı mı daha mı fazla bilmem...
o dönemde CENAL çalışıp borç ödeyecekti... özkaynaklar nerede ise eksi idi.. şimdi aynı şeyler yok. sadece seracılığa/ tarıma yapılan yatırımların tutup tutmayacağını bekleyebilir piyasalar ki göründüğü kadarıyla yapılan ciro fena bir ciro değil. yıl sonunda planlanan yatırımlar ve Kazakistanın devreye kısmen girmesiyle özellikle ilk 2 çeyrek bilançosu tarımın önemini veya önemsizliğini ortaya çıkaracaktır.
kredi belirsizliği aralanmaya başladığında da havacılık ve enerjideki yatırımlar kapa düşmeye başlayacaktır.
Dikkat edilmesi gereken Tarihler ve Konular,
17 Ekim S&P Türkiye Not
20 Ekim İmamoğlu Diploma davası
23 Ekim TCMB Faiz Konusu
24 Ekim CHP kurultay davası
29 Ekim FED FAiz İndirimi ?
Bu Ajanda ile Spekler 10 gün öncesinden mal toplamaya başladı !..
Son düzenleme : Baygeorge; Bugün saat: 11:56.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri