%100 altında olan varmıdır
%100 altında olan varmıdır
25.9 dan beri bir mesaj gelmiş
Noldu buraya
Merhaba sathyz arkidişim,
Sizin önerileriniz sayesinde çok bilgilenmiştim, ben de size naçizane destek olmaya çalışayım: Yaklaşık 6 ay önce ben de arbitraj fonlarını incelemiştim, o zaman da getirileri para piyasası fonlarının getirilerinin gerisinde kalıyordu. Bugün de, stopaj farkı dikkate alındığında dahi -Alıştaki 1 gün ve satıştaki 2 günlük valör de hesaplamaya daha girecek- getiriler bazı PPFlerin gerisinde kalıyor.
Kanımca merkez bankası politika faizi %30 seviyesine inmeden arbitraj fonları PPFler ile rekabet edemeyecek. Bu zamana kadar TP2 ile devam edilebilir diye düşünüyorum.
Selamlar
Fonlardaki getiri en fazla altın fonunda,adeta rekor kırıyor diğer fonlara göre,dövize dayalı fonlar çöp mahiyetinde...
Valorlu fon alis emirlerinde sistem otomatik valor likit fonu aliyor bunun getirisi bankaya yaziyor degil mi ve stopaji da banka oduyor musteri temsilcisi tersini demisti ben suphelenmistim..
Merhaba Xer arkidişim,
Haklısınız, hatırlatmanız için sağ olun.
Yalnız, 1-2 nüans var: Her kurum bunu uygulamıyor sanırsam, başıma gelmişti. İkincisi de, valör günleri için fon aldıklarında kurumun kendi para piyasası fonunu alıyorlar ve bunlar da bizim seçtiklerimize kıyasla oldukça düşük getirili oluyor.
Selamlar
Yer İmleri