Puahahahhahsh
Başlık 2024 de açılmış
Endekis yükselirken kimse gelip haklısın endekis 11bin oldu benim hisse endekis yükselişine ayak uydurmadı
Demez
Gelir endekis 10 bine düşünce hesap sorar
İyi tatiller...
Puahahahhahsh
Başlık 2024 de açılmış
Endekis yükselirken kimse gelip haklısın endekis 11bin oldu benim hisse endekis yükselişine ayak uydurmadı
Demez
Gelir endekis 10 bine düşünce hesap sorar
İyi tatiller...
Hamdım Piştim Yandım
Evet arkadaşlar her cuma günü olduğu gibi bu günde damlaya damlaya göl olur sanal sepetimizde son durumda değişiklik oldu, trade sepetimiz ile birleştirip tek çatıda topladık, artık trade yok, düzenli olarak biriktirme var
Gramaltın : banka
Bist30 : 10 tane hisse
Döviz : dolar
Ev : Dmlkt
Vob : nema
Oranlar eşit miktar olup bu hafta altın yerine bist30 daki hisselere eklenmiştir.
Kapanış değerlerini yazalım, sözleşmeyi yapalım, trade edenin ağzına kürekle vuralım, biliyorsunuz Altıns1 de neler oldu gördük, 5 ay boyunca her hafta cuma günü düzenli olarak biriktirip bi hatalı tradede hepsi uçtu.
Sözleşme tarihi : 17.10.2025
Bist30 : 11.062
Altıns1 : 75.40
Dolar : 41.94
Dmlkt : 6.05
Vob : 36950
İyi tatiller.
Son düzenleme : *Bozkurt; 17-10-2025 saat: 19:30.
Hamdım Piştim Yandım
Bende öyle düşünmüştüm hafta sonu olumsuzluk fiyatlanıyor diye ama BofA 2 miyr üzeri satışı 400 m ye düşürünce bir olumsuzluk gelmeyeceği izlenimi verdi bana, pzt İmamoğlu Davası var oradan ne gelir bilmiyorum!
Mansuru alacaklar yazdığına göre ya shorttasın ya da yukarıdan sattığını yerine koymak istiyorsun![]()
Yer İmleri