adalet ve demokraside. düzelme görmez isek.
değil babacan ve şimşeği..
mandrakeyi getir bi sitim düzelmez.
kalan yerliler bile gidiyor artık mk.![]()
adalet ve demokraside. düzelme görmez isek.
değil babacan ve şimşeği..
mandrakeyi getir bi sitim düzelmez.
kalan yerliler bile gidiyor artık mk.![]()
babacan cı değilim ama .. artık bu sistemin kökten değişmesi gerekiyor abi.
yoksa ülkeye yazık oluyor bişey değil.
şimşek 2.5 sene oldu neyi düzeltti ? vergiden başka.. milletin cebine elini sokmaktan ve fakirleşmeden başka ne getirdi ?
ilk geldinde de söyledik.. londralıdan hayır gelmez deye..
avaller ooo yeeeee eller havayaydı herzaman olduğu gibi
neyse.
babacan gelirse bana göre borsa sağlam ralli yapar.
![]()
Parlamenter sistemde Bakanlar seçilmiş kişilerdir.Parlamentonun güven oyuyla bakan olabilir,icraatları beğinilmediği takdirde ise güvensizlik oyu ile parlamento tarafından görevinden düşürülebilirler.İcra yetkisine sahiptir,bakanlarının tamamının imzası olmadan kararname çıkarılamaz.Kendi kadrosunu kurabilir,eleman atayabilir.
Cumhurbaşkanlığı sisteminde ise tek yetkili Cumhurbaşkanıdır,Bakanlar atanmış nemurlardır.Bakanlar en düşük düzeyde bir memur ataması yapma yetkisinde bile değillerdir,ancak Cumhurbaşkanına öneri götürebilirler.
Sonuç olarak;Türkiyedeki Cumhurbaşkanlığı sisteminde her türlü yetki ve sorumluluk tamamen Cumhurbaşkanına aittir,Bakanlar, Cumhurbaşkanının onay vermediği hiç bir icraatı yapamazlar.Sadece ekonomi değil;eğitimden sağlığa,adaletten güvenliğe kadar yapılmış ve yapılmakta olan tüm işler Cumhurbaşkanının talimatı veya onayıyla yapılmış işlerdir.
Sonuç olarak mevcut sistemde ;Cumhurbaşkanları değişmediği sürece,sadece Bakan değişimiyle hiç bir politika değişmez,aynı politikalar başka yüzler aracılığıyla uygulanır.
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.sozcu.com.tr/turkiye-nin...arildi-p248996
Kuşatılıyoruz
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri