Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 76/88 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon
Arama sonucu : 702 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Dolarda yükseliş kaçınılmaz xxvı

1.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Dün arabayı mini onarıma götürdüm yıllardır aynı yere RS ye götürürüm yenibosna dan , sefaköy e çıktım aracı bırakıp, 2 yıldır gitmemişim bir bakayım ne var ne yok diye.

Parkta 5 dk nefeslenirken , yanımdan otuzlarında iyi giyimli biri geçti birden yere eğildi hızla bir şeyi yerden kaptı ben algılayamadan uçarcasına.. Gitti..

Yaklaşık beynim 15 saniye sonra görüntüyü değerlendirdi, algıladı , adam yerde görece az içilmiş bir sigarayı aldı yürüdü gitti.

Vah ki vah 70 lı yıllarda kıtlık ambargo zamanlarında çocukken böyle manzaralar hatırlıyorum, insanların bir kısmı varlık içinde ama önemli bir kısmı yokluk içinde,...

Yokluk, yoksulluk; hırsızlık, cinayet, ev kadınlarının o.puluk yapması, Ahmet Minguzzi cinayetlerinin çoğalması her türlü gayrimeşru hareketin yolunun açılmasıdır.

Adama bir paket sigara parası verebilirdim ama koşarcasına yürüdü gitti.

Bize şu an ne düşer belki çevremizde yok ama az biraz uzakta varsa bularak belki yardımcı olmak ..

Tabii bu çözüm değil, bu iş nedir, böyle şey mi olur diyenler olur, haklıdır, devlet kimseyi ,aç susuz, işsiz, bırakmamalı , sistem buna göre revize edilmeli ve mülki amirler bu yardımı yapmalı ama görünen o ki şu an buna yakın bir durum yok.

Bu yerde az içilmiş sigara arayan iyi giyimli arkadaş beni gerçekten şok etti..
    Türkiye'yi bilerek ve isteyerek ortadoğunun bk çukuruna çevirdiler. Tecavüz, gasp, cinayet vs. tüm bunlara rağmen cezasızlık mekanızmasını güzel çalıştırıyorlar toplumu bozmak için herşeyi yapıyorlar. Siyasi suçlardan, muhaliflikten içeri girme gerisi ne olursa olsun adi suçların cezası yok.

2. Türksat Kablo net ile bağlıyız 1 yıl taahhütlü sabit fiyat, temel tv paketi ve 50 mb/sec internet normal fiyatı 440 olması lazım öyle anlaştık..

Ağustos 479 lira eylül 549 lira ekim 579 lira sabit ı böyle ise değişkeni nasıl anlamadım sürekli, daha derine iniyorlar bu Türk Telekom ve Kablo Net bütçe açıklarını halka dayayarak pardon halka dayanarak giderecekler anlaşılan odur.

Ettikleri kar da astronomik doymadı gözleri..
    Bir de taahhütlü geçiriyorlar..

3. Kağıt altınlara iki günde %10 verdiler

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Türksat Kablo net ile bağlıyız 1 yıl taahhütlü sabit fiyat, temel tv paketi ve 50 mb/sec internet normal fiyatı 440 olması lazım öyle anlaştık..

Ağustos 479 lira eylül 549 lira ekim 579 lira sabit ı böyle ise değişkeni nasıl anlamadım sürekli, daha derine iniyorlar bu Türk Telekom ve Kablo Net bütçe açıklarını halka dayayarak pardon halka dayanarak giderecekler anlaşılan odur.

Benim ki 340 TL muhtemelen sana paketten geçirmişlerdir. İçeriğini kontrol et. TV sinema paketlerinden olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Türksat Kablo net ile bağlıyız 1 yıl taahhütlü sabit fiyat, temel tv paketi ve 50 mb/sec internet normal fiyatı 440 olması lazım öyle anlaştık..

Bende Süperonline kullanıyorum. TV Plus paketi var ek olarak.
    Senin faturalar gibi farklı geliyordu.
    Sonra telefon açıp öğrendim ki benim küçük çocuk (5 yaşında) çizgi film seyrederken ücretli film satın alıyormuş yanlışlıkla
    O yüzden faturalar farklı geliyormuş. Sonra kilit koydum. Faturalar sabit gelmeye başladı.

6. https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...lmakta-2445865

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan borsa ve ekonomi mesajı: 'Gelir adaleti hiç olmadığı kadar bozulmakta'
    AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Borsalar Federasyonu Genel Kurulu’na video mesaj gönderdi. Sermaye piyasaları finansal istikrar ve gelir adaleti konularına vurgu yaptı. Türkiye’nin finansal sistemdeki rolü ve İstanbul Finans Merkezi’nin önemi öne çıktı.

7.  Alıntı Originally Posted by Valfranc Yazıyı Oku
    Bende Süperonline kullanıyorum. TV Plus paketi var ek olarak.
    Senin faturalar gibi farklı geliyordu.
    Sonra telefon açıp öğrendim ki benim küçük çocuk (5 yaşında) çizgi film seyrederken ücretli film satın alıyormuş yanlışlıkla
    O yüzden faturalar farklı geliyormuş. Sonra kilit koydum. Faturalar sabit gelmeye başladı.
    Sadece Eurosport için tv temel paketine bağlıyız o da zaten ücretsiz bunda film falan seyreden yok, zaten artık HBO da var i, htiyacım kalmadı Eurosport a da, orada fazlası var zaten..

benim üstüme değil.. Çocuk yaptı ben ödüyorum, bakalım arayınca ne çıkacak...

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku

spor paketi var mı kontrol et bana hep 440 geliyor
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 76/88 İlkİlk ... 2666747576777886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •