kayyım kararı çıkarsa genel başkanlık veya yönetimin imzasıyla alınan tüm kararlar yok hükmünde olur
aynen tayyibin diplomasının 3 yıllık çıkıp tüm kararname, atamalar hatta uluslararası anlaşmaların hükümsüz kalması gibi..
kayyım kararı çıkarsa genel başkanlık veya yönetimin imzasıyla alınan tüm kararlar yok hükmünde olur
aynen tayyibin diplomasının 3 yıllık çıkıp tüm kararname, atamalar hatta uluslararası anlaşmaların hükümsüz kalması gibi..
https://www.youtube.com/watch?v=mV-j...j9F7Sc&index=1
Şortculara gelsin....![]()
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Hesap dönemi yıllık.
1 Ocak -31 Aralık...
Aslında Türkiye de enflasyon muhasebesi pandemi dönemi sonrası baslamaliydi ama sisteme geçiş zor olduğu için uygulama geç yapıldı...
MB 2025 hedefi %21 di... %31 e revize oldu.
Bu şekilde hesap yapan kurumların ve iç siyasetin olduğu yerde hedef tutturmak ve bu tarz resmi işleri organize etmek de zor..
Millet Reis in kararnamelerine alıştı.
Çıkarsın kararname enflasyon muhasebesi den çıkalım , baktık olmuyor şak bir kararname daha tekrar girelim bakışında...
Yani o da baska bir konu..
23 sene ...Ne kararlar alındı bu sürede...Ülke nereden nereye gitti.. O konu kapanır bir şekilde..Yoksa altından kalkilamaz kaos olur.
Kapanmayacak konu İmamoğlu nün diplomasi işi
Neyse Adalet bakanı birazdan tweet atar, Adalete e olan güvenimizi tazeler..
sorun 23 senelik değil c.başkanı seçilmesi sonrası yoksa başbakanlık dönemine ilişkin bir yaptırım olmaz
lakin dediğiniz gibi altından kalkılamaz bir durum olur ve dünyaya rezil oluruz, düşünsenize son 10 yıllık ihaleler bile iptal olur çünkü atanmış bakanların imza ve görev yetkisi de yok hükmünde olucaktır..
Adsız.jpg
...............
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
1 Temmuz'da 47,16'dan aldığım altıns1'i 77,40'tan satışa koydum
Haftaya 80-90 tl olabilir
Lakin ben artık çok şiştiğini düşünüyorum
Gram 10 bin TL olacak
Ons 5 bin dolar olacak
Neden milletimi zengin edecekler
Bu kadar olumlu konuşuluyor
17 Ekim'de yazmışım bunu 5 gün olmuş yüzde 10 düşmüş
Altıns1'i tabana yapıştırmışlar
Bakalım neler olacak
Bir şey bildiğimden değil ve böbürlenmek için de değil yazmamın sebebi zamanlamam çok iyiymiş
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri