Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 315/316 İlkİlk ... 215265305313314315316 SonSon
Arama sonucu : 2521 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1. iZSATU ile Tınaztepe Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

İzmir'de sağlık turizmi alanında görev alacak nitelikli personelin yetiştirilmesi amacıyla İzmir Sağlık Turizmi Derneği ile İzmir Tınaztepe Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolle sağlık turizmine yönelik ortaklaşa sertifika programları, seminerler, paneller, çalıştaylar ve kongreleri düzenlenmesi hedefleniyor.

Protokol imza törenine Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve İzmir Sağlık Turizmi Derneği (İZSATU) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Bülent Cinel, öğretim üyeleri ile derneğin yönetim kurulu üyeleri katıldı. Sağlık turizmi sektörüne yönelik ortak akademik ve sektörel araştırmaların desteklenmesi, üniversite öğrencilerine ve mezunlarına, sektörde ihtiyaç duyulan çalışanlara sağlık turizmi konusunda teorik ve uygulamalı eğitim olanaklarının geliştirilmesi protokolün hedefleri arasında yer alıyor. Protokol üç yıl süreyle geçerli olacak.

İzmir'de 2012 yılında kurulan İzmir Sağlık Turizmi Derneği (İZSATU) İzmir'i sağlık turizmi alanında cazibe merkezi haline getirmeyi, yerelde İzmir genelde Türkiye'nin sağlık turizmi getirilerinden daha çok pay almasını sağlamaya çalışıyor. 2018 yılında açılan İzmir Tınaztepe Üniversitesi ise İzmir'de sağlık alanında eğitim veren tek tematik üniversite olarak Buca Tınaztepe'de bulunuyor.

Tınaztepe Üniversitesi, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi ile hizmet veriyor. Üniversite "Sağlık Turizmi Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans" programıyla sağlık hizmetleri ve turizm sektörlerini birleştiren sağlık turizmi alanında kariyer yapmak isteyen uzmanlar yetiştirmeyi amaçlıyor.

2. güzel gelişmeler var......sırada hastane işi var....vurun kazmayı artık......

15 /Ekim/ 2025

İzmir Tınaztepe Üniversitesi’nden Virscend Üniversitesi ile Stratejik İş Birliği...

İzmir Tınaztepe Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Virscend Üniversitesi ile uluslararası akademik iş birliği protokolü imzaladı.

Protokol kapsamında iki üniversite arasında ortak araştırma projeleri, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları ile sağlık turizmi alanında ortak çalışmalar yürütülmesi planlanıyor.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve Virscend Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cihan Çobanoğlu tarafından imzalanan iş birliği, iki üniversite arasında eğitim ve araştırma alanlarında kalıcı bir köprü kurulmasını amaçlıyor.

Sağlık Turizminde Küresel Eğitim Köprüsü

İş birliği, özellikle İzmir Tınaztepe Üniversitesi bünyesinde yürütülen Sağlık Turizmi Yüksek Lisans Programı kapsamında gerçekleştirilecek. Bu kapsamda iki kurum, sağlık turizmi alanında uluslararası düzeyde ortak müfredat geliştirme, akademik kaynak paylaşımı ve ortak araştırma projeleri yürütmeyi planlıyor.

Programla birlikte öğrenciler hem Türkiye’de hem ABD’de eğitim alma, farklı sağlık sistemlerini tanıma ve küresel ölçekte kariyer geliştirme imkânına sahip olacak. Bu iş birliği, aynı zamanda sağlık turizmi alanında uluslararası staj olanaklarının da önünü açacak.

İzmir’in Akademik Gücüne Katkı

Anlaşma, İzmir’in güçlü sağlık altyapısını ve artan sağlık turizmi potansiyelini akademik düzeye taşıma hedefiyle dikkat çekiyor. İzmir Tınaztepe Üniversitesi, bu iş birliğiyle sağlık bilimleri alanındaki uzmanlığını uluslararası düzleme taşırken, İzmir’i uluslararası sağlık eğitiminde bir merkez haline getirmeyi hedefliyor.

Beş yıl süreyle geçerli olacak protokol, karşılıklı mutabakatla yenilenebilecek. Üniversite yönetimi, bu anlaşmanın Türkiye’nin sağlık turizmi vizyonuna da katkı sağlayarak, öğrenciler için dünya çapında yeni fırsatlar yaratacağına dikkat çekti.

3. Sn. Huzur çok değerli paylaşımlarınız var ancak bu tarz haberlerin hissede kısa vadede kıymeti yok. Önümüzdeki süreçte projeler ete kemiğe büründükçe biz de nasibimizi yeriz mutlaka. Kısa vadede bank of görünümlü her gün satış baskısıyla devam eden seanslar var. Simetri hastalığı olan bir piyasa yapıcımız var saatlikte simetriyi yapmak isteyecektir bu durumda bugün yarın 21.2 lere salınım kaçınılmaz görünüyor.

4. sayın mantıcı elden bişey gelmiyor maalesef........bofa üzerinden baskıladıkları bir gerçek..........o kadar lot satıyor fakat ertesi gün tekrar virmanla eski seviyesine geliyor......takip etmenin anlamı yok........

morelleri bozmayalım.....bence bilanço fiyatlaması başladı.....bizim için finansallar çok önemli bu bozulmasında kıymetini bilen çıkar muhakkak......

birde artık temettü vermesini istiyorum.......eğer yüksek temettü verimine ulaşırsak artık hissenin fiyatının önemi olmaz benim için.....

5. Bu kadar hacimle buraya kadar…Endeksin çıkışına göre fiyat ayarlaması yapılıyor. Bu kadar isteksiz sıkıcı ve bezdirici seanslar hiç izlememiştik.Bu ara ilk 1 saat çek yukarı yarım saat oralarda dolaş atlayan olursa ver eline sonra sert bir şekilde bırak. Ema 55 24.7 de ve düşüyor bir yerde buluşacağız ve buluştuğumuz zaman üstüne çıkmak 2-3 hafta alacak trend oluşumu için. Şu anda bank of görünümlü baskı sanırım fondaki yatırımcıların gitmesini beklediğimiz bir süreç gibi görünüyor.

6. kapta geldi.......hayırlı olsun.....yavaş yavaş giriyoruz bu lige.......

Şirketimizin sağlık turizmi faaliyetlerini geliştirmek ve uluslararası hasta portföyünü büyütmek amacıyla, yabancı hasta potansiyelimizin en yüksek olduğu pazarlardan biri olan Birleşik Krallık'ta İskoçya'nın Glasgow kentinde ofis kiralanmış ve faaliyete geçmiştir.
    Söz konusu adımla, Şirketimizin uluslararası pazardaki payının artması, sağlık turizmi gelirlerinin büyümesi ve marka değerine katkı sağlanması hedeflenmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

7. Ah Bektur sen bu canım şirketi emanet edecek daha paralı bir spek bulamadın mı..

2026/2027/2028... Biz bekleriz de ömür dediğin geçiyor.

faizler düşmeden parayı çıkarmayacak, bizim hamallık devam ediyor.
    Seanslar sıkıcı ve çirkin.

8. Cool

Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    güzel gelişmeler var......sırada hastane işi var....vurun kazmayı artık......

15 /Ekim/ 2025

İzmir Tınaztepe Üniversitesi’nden Virscend Üniversitesi ile Stratejik İş Birliği...

İzmir Tınaztepe Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri’nin California eyaletinde bulunan Virscend Üniversitesi ile uluslararası akademik iş birliği protokolü imzaladı.

Protokol kapsamında iki üniversite arasında ortak araştırma projeleri, öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları ile sağlık turizmi alanında ortak çalışmalar yürütülmesi planlanıyor.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güvençer ve Virscend Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cihan Çobanoğlu tarafından imzalanan iş birliği, iki üniversite arasında eğitim ve araştırma alanlarında kalıcı bir köprü kurulmasını amaçlıyor.

Sağlık Turizminde Küresel Eğitim Köprüsü

İş birliği, özellikle İzmir Tınaztepe Üniversitesi bünyesinde yürütülen Sağlık Turizmi Yüksek Lisans Programı kapsamında gerçekleştirilecek. Bu kapsamda iki kurum, sağlık turizmi alanında uluslararası düzeyde ortak müfredat geliştirme, akademik kaynak paylaşımı ve ortak araştırma projeleri yürütmeyi planlıyor.

Programla birlikte öğrenciler hem Türkiye’de hem ABD’de eğitim alma, farklı sağlık sistemlerini tanıma ve küresel ölçekte kariyer geliştirme imkânına sahip olacak. Bu iş birliği, aynı zamanda sağlık turizmi alanında uluslararası staj olanaklarının da önünü açacak.

İzmir’in Akademik Gücüne Katkı

Anlaşma, İzmir’in güçlü sağlık altyapısını ve artan sağlık turizmi potansiyelini akademik düzeye taşıma hedefiyle dikkat çekiyor. İzmir Tınaztepe Üniversitesi, bu iş birliğiyle sağlık bilimleri alanındaki uzmanlığını uluslararası düzleme taşırken, İzmir’i uluslararası sağlık eğitiminde bir merkez haline getirmeyi hedefliyor.

Beş yıl süreyle geçerli olacak protokol, karşılıklı mutabakatla yenilenebilecek. Üniversite yönetimi, bu anlaşmanın Türkiye’nin sağlık turizmi vizyonuna da katkı sağlayarak, öğrenciler için dünya çapında yeni fırsatlar yaratacağına dikkat çekti.
    2030 a kadar beklerseniz ekmeğini yersiniz. 2026 da restorasyon çalışması bitecek ve sağlık turizminde şöyle uçacak böyle kaçacak denen şirket restorasyona 2 yıl boyunca başlayamadığı gibi yıkım kararı aldı. Hadi hayırlı işler

Sayfa 315/316 İlkİlk ... 215265305313314315316 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •