O merkez faiz indirdi yarın chp kurultay davasında mutlak butlan olmaz havasına makinalarla bu hareketi yapıyorlar.
metne bakıldığında 2026 hedefleri çöp , aralıkta indirirse 100 baz indirir yada indirimez .
ınsıder piyasasına devam
O merkez faiz indirdi yarın chp kurultay davasında mutlak butlan olmaz havasına makinalarla bu hareketi yapıyorlar.
metne bakıldığında 2026 hedefleri çöp , aralıkta indirirse 100 baz indirir yada indirimez .
ınsıder piyasasına devam
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
mutlak butlan (hiçbişey olmasa da illa bişey olmuştur davası )asıl mesele neden meclis 1 hafta tatil.
Kayyum çıkarsa taban olur bist ona göre riski hesaplayin
Bilinçli yapıldı
29 Ekim olmasın yapmayacağız havası verip milleti ters köşe yapmak
Sonrada masallar masallar
Belkide tatil rezervasyonu yapmışlardır
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Doların güçlenmesi Altına baskı yapıyormuş... Gören yada duyan var mı ?...Hukuk ..
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
TCMB: Bankacılık sektöründe yurt içi yerleşik gerçek kişilerin yabancı para mevduatı 17 Ekim itibarıyla 138 milyar 499 milyon dolar, önceki hafta 130 milyar 868 milyon dolar.
Yazdıklarım yatırım danışmanlığı kapsamında olmayıp doğacak kar veya zarardan sorumlu değilim...
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Hakan Kara
@ali_hakan_kara
Merkez Bankası karar metninde faizi indirmememek gerektiğini ima ediyor ama indiriyor. Allah yardımcıları olsun; ne diyeyim.
https://x.com/ali_hakan_kara/status/1981323633072001457
program game over olmuştur ,
yarın yeni şafak manşetine bakmak gerek.
pozisyon vs taşımıyorum hadi kolay gelsin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri