o detaylar ,spesifik bilgiler İbrahim Kalın 'da mevcuttur ona sormak lazım..belki resmi açıklama gelir hükümet kanadından
bana soracak olursan Bu itlere pek güven olmaz ,biliyosun bunlar sahipli ..bunlardan kurtulmanın çok kolay olacağını sanmıyorum
al-ver çerçevesinde yapılan hareketler (bana göre) ..zaman lazım samimiyet testi için
borsada düzen kurucular yarın bu veriyi kullanmak isterlermi ..görecez bakalım
Suriyedekiler kontrol altına alınmadıkça Devlet bu sefer çok dikkatli olmalı. Aynı yerden iki kez sokunulmaz.
https://www.hdfilmcehennemi.la/dizi/the-sentinels/
EGEDUK başkanım afiyettesinizdir inşallah.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
istisnalar da var tabii ..mesela Bozkurtu petoş aynı yerden kaç defa soktu
ben saymayı bıraktım
belki Ayasofya çetele tutuyordur))
Petko işi ilginç ama ona da para lazım Tukas yaptı ADGYO yaptı sonra bence yukarı çekip PETKO dan biraz Çıktı o parayla CEMZY yaptı. Eninde sonunda sıra ona da gelir. Hatta fiyat düşerken mal topladı ise hiç şaşırmayın.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
her kağıda sıra gelirde mesele zamanlama
petoş cuma 4 .kağıt olarak 16.92 maliyetle portföye girdi
şeytana uyduk hiç bulaşmak istemediğim kağıttı ..büyük konuşmamak lazım demekki
neyse suyun içine girersek Bozkurtun sualtı tecrübesi geniş mihmandarlık yapar bize![]()
Yer İmleri