
Originally Posted by
Desidero74
Kel Meemet Amca," gelecek yıl kuraklık olmazsa gıda fiyatları düşer, o da enflasyonu düşürür" demiş..
Nedense aklıma Nasreddin Hoca'nın, borcunu ödeme metodu geldi, Nasreddin Hoca dikenli tel çeker ve alacaklısına bak bu tellere takılan koyunların tüylerini toplayacam , iplik yapıp, halı dokuyacam satıp borcumu ödeyecem demiş, aklıma birden bu hikaye geldi.
Petrol bu kadar düşük iken , habire zam yapıyor isen millet bu durumda zam yapmaz mı ayrıca petrol 80 dolarlara geri gelirse hatta 100 dolar olursa bu sefer de, gelecek yıl petrol düşerse , umarız enflasyon düşer mi deyecek Memet Amca? Ha Memet Amca petrol 100 dolara çikarsa ne oluur bu enflasyon??

Sırma saçlı Memed amcama selam söyleyin, her yıl 10 milyar dolar gayme tüyüyorsa bir ülkeden, o enflasyon s.ksen düşmez.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri