Etkili Haber
@etkiIihaber
·
13s
İDDİA | Devlet Bahçeli, devlet nizamına uymayan bir paralel yapının oluştuğunu ve siyasetin rotasını belirlediğini düşünüyor. (AKP’li Fuat Uğur)
yeni seneryo bu RTE dün fetö saldırıları vs demeye başladı ama bu haber doğruysa Bahçelide böyle cvp veriyor .
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Casus denilen adamla imamoğlu fotoraf çektirmiş hayırlı olsun ziyaretinde birisi daha var yandaş kanal ve sosyal medya indir bindir bu fotorafı casusluk faliyeti iddiaları ile yayınladı , geçen muhalefet aynı adam casus dedikleri ile Ak partili bir sürü kişinin olduğu foto yayınladı kimseden ses yok2-3 gündür tugva üzerinden bir sürü sosyal medyada iddialar var bakıyorsun yandaşlara aman aman neler yazıyorlar tamamda bir resimle milleti casus yaptınız orada görüntüler var Whatsap konuşmaları var neden onları görmüyorsunuz bu adaleti herkese eşit dağıtmadığınız sürece iktidarda kalamazlar halk vakti saati geldiğinde sandıkta hesabı keser geçmişe bakın çünkü her yerde bir kokuşmuşluk var ama hep suçlu başkaları millet bunu yemiyor artık
Recep Tayyip Erdoğan
@RTErdogan
·
17s
Ecdadımızın inşa ettiği, ilham aldığı güzel şehirlerimizi aynı şekilde imar etmek için canla başla çalışıyoruz.
Hem İstanbul’u hem de diğer illerimizi mamur ediyor, eksiklerini gideriyor, yatırımlarımızla sorunlarına çözüm buluyoruz.
Özellikle İstanbul’umuzu iş bilmez, kadir kıymet bilmez, tarih ve medeniyet şuurundan yoksun kifayetsizlerin insafına terk etmiyoruz.
Bu konuda asla siyasi ayrımcılık içinde değiliz. Şehirlerimizin kime oy verdiğiyle ilgilenmiyoruz. 86 milyonun her bir ferdini her alanda birinci sınıf hizmetlerle buluşturmanın gayretindeyiz.
Şunu herkes bilsin ki İstanbul, bizim göz bebeğimizdir.
Bu aziz şehrin bir fetret devri daha yaşamasına gönlümüz asla razı değil.
Bu anlayışla tüm imkânlarımızı İstanbul için seferber etmiş durumdayız.
Ana muhalefet meydanlarda içi boş slogan atarken biz İstanbul için, 86 milyonun tamamı için koşturuyoruz.
Güvenli ve konforlu yeni yapılarla, millet bahçelerimizle; kütüphanelerimiz, gençlik merkezlerimiz ve spor tesislerimizle İstanbul’un güzelliğini ortaya çıkarıyoruz.
Mehmet Mescioğlu
@mehmetmesci
·
16d
Sait Ürünlü seni bilanço diye yazarım dip notları doktora tezlerine konu olur. Sonu 69 la biten telefonundan beni arayıp da Shorttayım lütfen piyasayı gazlama diye ağladığın günleri ne çabuk unuttun da şimdi bu arkadaş diye hitap ediyorsun?
sait ürünlü
@saiturunlu2
·
4d
Sen kimsin ki ?
Senden ne isteyeceğim?
Haaa haa haaahaa
Seni ben yazdıkların ve konuştukların manipülasyon diye aradım zamanında . Sonra da bloke ettim .
Sen de bana Spk başkanını tanıdığını filan anlatıp bana aba altından sopa göstermeye kalktın.
Bilanço konusuna gelince sen okuduğunu anlamayan birisin o zaman, aç bak finansal borçlara.
Bak Emre leri şikayet ettim Spk şaaak diye cezayı yapıştırdı.
Keşke o zaman seni de etseydim .
Sosyal medyada bu şekilde tartışmalar çok oluyor neden derseniz pasta küçüldü yanlış yönetimlerden dolayı , imtiyazlı makina ve içerden alınan bilgilere göre ınsıder piyasası yaratıldı en önemlisi elimizi görüyorlar , şimdi bazı fonların nasıl şişirildiğini görüyoruz bu fonlarda olanlar onlarla ilgili yorumlama gelince başlıyorlar saldırmayason zamanlarda şişik olan fonlarda belli zaman içinde mağdurlar yaratacak benim düşüncem acırmıyım hayır çünkü biraz at gözlüğü ile bakmayı bıraksınlar sorgulasınlar
Yer İmleri