DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Muhalif gazetecilik yapmak zordu "Light muhalif Fatih Altay'lıyı" bile içeri taktılar, "Yandaşlık" bile zorlaştı "Alo Fatihi" dahi göstermelik bile olsa götürüyorlar.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Şahsi görüşüm, bilgiye dayalı konuşmuyorum, Fatih Altaylı bilerek isteyerek kahraman olup bir sonraki döneme yatırım için içeri girdi. Sondan birkaç önceki yayını, yurt dışından yaptı ,(Monaco olabilir emin değilim, burada kral var falan demişti) bence o zaman alınabileceğini haber aldı ama sonra karar değiştirdi, buraya geldi ve adeta beni alın içeri denecek o lafları etti, bu tecrübe ile o laflar bilinçsiz söylenmez..
Ben yemem, yiyene ,afiyet şeker olsun ..
Ama , Man of All Seasons, başka bir season için içeri girdi ama yanlış yaptı kendisini seven kaç kişi vardır emin değilim, mensubu olduğu Galatasaray bile kendinden hazzetmez onu biliyorum...
Ben duyumlara bağlı olarak yazarsam, Fatih Altaylı İspanyada tatildeydi yayınlarını oradan sürdürüyordu, bazı A.K. partililerin dönme seni içeri tıkacaklar uyarılarına rağmen adamlık edip döndüğünü söyleyenler oldu, şu an su koyverdiği siyasi yayın yapmayacağı rivayetler arasında.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Yer İmleri