Ben de sizin duyumlarınız ne yönde diye öğrenmek için yazdım ,gerçi İspanya'da kral duruyor mu bilmiyorum, ama son durumları yani son rivayetler sizin naklettiğiniz( pişman olduğu yönündeki) beni doğrular niteliktedir..
Tek eksik yön İspanya gibi![]()
Zaten sana ne be adam mektebi Yusufi ye de takılmak, sen al Celali karşına yap artistliğini çek şarabını, tak rolexini,
Mühim not : yalnız alınmasına esas teşkil eden lafları buraya döndükten sonraki bir programda etmiş diye hatırlıyorum zira o sansasyon geldikten sonra çıktı, eğer yanılmıyorsam, bu da yukarıdaki sizin duyumlarınızı tamamen çürütmese de, gelişinin , içeri girişinin vb. planlı olduğunu açıklar.
Son sansasyonel Laflarını burada etmiş olmalı ama araştırmaya bile lüzum görmüyorum zira bildiğim ama yazmayacağım şeyleri düşününce kendisi hakkında bu kadar bahse bile değmez.
Ama kendisi hakkında bu gençlerin tarafsız yorumlarını bir dinleyin merak ederseniz
https://youtu.be/qIofXHqZ-cE?si=wBXIhr_AS_eZNYb6

gerçi İspanya'da kral duruyor mu bilmiyorum, ama son durumları yani son rivayetler sizin naklettiğiniz( pişman olduğu yönündeki) beni doğrular niteliktedir..
Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri