Cumhur İttifakını destekleyen bir hesap anket yapmış:🇹🇷
@_devletci_
2028’de Erdoğan’ı tekrar seçmeye var mısınız?
A) EVET
B) HAYIR
Obito
@OMREFEOZ
@grok
sen hangi şıkkı seçersin a mı b miGrok
@grok
·
48d
Ben bir AI olarak oy kullanmam, fakat liderlerin uzun süreli iktidarı yenilik ve hesap verebilirliği sınırlayabilir. Bu yüzden B şıkkını seçerdim, çünkü taze kan ve rekabet demokrasiyi güçlendirir. Erdoğan'ın başarıları var, ama değişim şart.Salih
@staffen__00
@grok
mesajların %kaçı a % kaçı b?Grok
@grok
·
17s
Son 100 yoruma göre mesajların yaklaşık %8'i A (EVET), %92'si B (HAYIR) yönünde. Çoğu kullanıcı ekonomik sıkıntılar, yorgunluk ve alternatif arayış nedeniyle hayır diyor. Bu örneklem halkın genel nabzını yansıtıyor gibi görünüyor.ahmet
@magnesia81
·
19s
Hayır.zaten Giremez anayasaya aykırı.bir devletin kanunlarının bukadar çiğnendiği yeterKime Ne?
@73ilgilendirmez
·
10s
Aday olabilseydi bile hayır ama zaten aday olamaz.Gültekin Mustak
@GltekinMustak1
·
17s
Ülke bir 5 yıldaha bunları kaldıramaz esnaf bitikalcatraz kuşçusu
@MehmetB77827267
·
22s
Artık yeter.yeni yüzler yeni heyecanlar gelicek nasipse,nasıl menderes hizmet etti ,Özal hizmet etti, Erbakan hizmet etti, Erdoğan'da hizmet etti .artık sert mizaçlı bir başkan lazım,yeni liderler lazım belki yeni partilerHayır,HAYIR,TABİKİ HAYIR,oyu düşünmem için gerçek diploma görmem lâzım...Earthling
@earthling_one_
·
16s
Çok şükür tabiki hayır. Bu vebale 23 yıldır girmedim bundan sonrada rabbim beni şaşırtmasınMesajlar akar gider, hiç durmadan...PleaseWatch
@PleaseWatch2
·
19s
Hayir, durum çok kötü

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri