günlükte 7550.00 üzeri güzel,7716.50 üzeri güvenli.. haftalıktaki 7339.50 desteği yakın takip edilmeli..
kazancınız bol ve daim olsun..
günlükte 7550.00 üzeri güzel,7716.50 üzeri güvenli.. haftalıktaki 7339.50 desteği yakın takip edilmeli..
kazancınız bol ve daim olsun..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
17 /10/2025 de 7815 den 10/15/20 günlüğüne al sat yapılabilir diye yazmışım , 20 gün dolmadan hisse 8350 civarı görmüş, 20 gün dolmadan önce tut diye ikinci kez yazmışım , neyi bekliyordun sat diye yorum yapmamı mı bekliyordun ,satış fiyatını yazsam satacak mıydın , ooooo bu konu beni aşar, karınızdan pay almıyorum,
Maalesef egeende tam bir ponzi olayı oldu. Sosyal medyada ve çeşitli sitelerde her gün egeen almak için nedenler sıralandı. Yok yeni fabrika yok boşa çıkan fabrikanın büyük paralar edeceği yok üretim patlaması yapacağı yok fabrikaların gece gündüz çalıştığı, yok büyük bölünme hayali yok beş yılda on yılda yüzde bilmem kaç bin getirisi olduğu... Böylece 18.350'ye taşıdılar. Bölünmeyi de sürekli köpüklediler. Fiyatlar verildi 50.000, 60.000, 100.000. İş B olur mu diyenler vs.
Artık herkes egeeni konuşmaya başladı. 18.350'fen her düşüşü alım fırsatı gibi sundular. Burada iyiniyetli üstatlar veya operasyona dahil çetebaşları her inişte bura dip aşağısı yok diye egeen pazarladılar ve ponzibaşlarına mal boşaltma operasyonu için fırsat verdiler.
10.000'e gelsin arabamı evimi satıp dalarım diyenler olduğu gibi her fırsatta dalarım diyenler her yerde görülmeye başlandı.
Bu sürede rahmetli patronun anormal mal satışlarından bile anlam çıkartmadık. Veliahtın satışı ise tabuta çakılan son çivi oldu. Bunu bile anlamadık.
Şimdilerde bütün sebebi döviz düşüklüğüne bağlayanlar var. Halbuki gönderilere bakan yok. İki yıldır gönderiler son yirmibeş yılın en düşük seviyesinde.
Şirket hiçbir bilgilendirme yapmıyor ısrarla. Acaba anlaşma ne oldu? Yeni kurulan şirketler ne yapmakta? Kar düşmesinin sebepleri ne?
Dişe dokunur bir kap gelmediği müddetçe durum kötü.
Bu görüşler beni bağlar. YTD.
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zengin bir yüreğin yoksa servetin çirkin bir dilencidir.İşte kağıttaki durum buydu küçük yatırımcı kene gibi görüldü şimdiye kadar 10 defa sermaye artırabilirdi kasada para var diye ne bedelli yapabildi ne de bedelsiz(Sermaye niye artırsın canım diyenler oldu artırsa şimdiye 3-4 şirket daha alıp dikine büyüyebilirdi gerçi Mustafa BAYRAKTAR bildiğimiz işi yapıyoruz diye diye kağıdın feriştahını kaydırdı,Ditaşı alabilirdi mesela) İFCden kredi aldı aman para eksilmesin işler rayında diye 853.027.000 kar nere 84.927.000 kar nere bu olsa olsa küçük yatırımcının ahıdır vebalidir.Bfren Kent Petrokent ve Egeen aynı minvalde kağıtlardı şimdi egeen hepsinden negatif ayrıştı.
şimdi A.O. ÖZKAYNAKLAR 7.669.256.000 BEDELSİZ POTANSİYELİ %23956 dede kurdu baba geliştirdi torun ne yapacak?
Sayın Hüseyin BAYRAKTAR'ın vefatı nedeniyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı görevine atanacak olan ilk yönetim toplantısı bakalım ne zaman olacak?
Son düzenleme : Filozof; Bugün saat: 11:23.
"Masada kimin kurban olduğunu bilmiyorsan o sensindir" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Sn. Filozof; geçmişle ilgili burada yorum yapan bir çok kişinin yorumu muhtemelen doğrudur ancak bizim önümüze bakmamız lazım. Çoğu kişi belki de sonumuz Hektaş veya Sasa gibi mi olacak diye düşünüyordur. Benim de aklımdan geçiyor bu ihtimal ama şirketin öyle bir borç/harç durumu yok. Ağırlıklı ihracat yapıyor ama kar ve satışlar düşük. Yatırım yaptı, yeni fabrika açtı, teşvik/indirim, uzun vadeli sözleşmeler gibi avantajları var ama yönetimden kaynaklanan hatalar veya sektördeki daralmaya karşı gerekli tedbirler alınmayarak kar oranları düştü, bilançolar bu hale geldi. Belki de kötü niyetli yapıldı bu işler bilemiyorum...
Şunu demek istiyorum; bu hisseyi 18000 zirvesine götüren tekrar götürmek isterse şu anda olumsuz görünen her şey tersine döner veya görmezden gelinir, bir anda eski zirveyi katlar, burada gene kahkahalar uçar; yok, buraya kadarsa, daha birkaç yıl yatayda sürünecekse her geçen zaman zarar yazmaya devam ederiz. Herkesin kendi kararını kendisi vermesi lazım. Bazen satıp başka hisseye geçsem mi diye düşünüyorum ama geçeceğimin de ralli yapma garantisi yok. Piyasadaki hisselerin çoğunluğu benzer şekilde zaten. En sağlam dediğimiz şirketlerin bile çoğunun hisse fiyatı 2 yıldır aynı yerde. Biz sadece "daha çok düşen" gruptayız. Çıkarmak isterlerse çok rahat telafi de ederler. Potansiyel kar/muhtemel risk arasında herkesin kendi kararı olacak.
Sizi hariç tutarak söylüyorum; burada hep aynı kısır döngü içinde sayıp sövmenin, hisseyi elinde tutanları makaraya almanın, kişisel vermemiz gereken kararların acısını başkalarına yükleyerek "şöyle söyledi, böyle dedi" demenin bir anlamı yok bence. Saygılar.
Merak ettiğim bir soru ... Bu patron neden 18 binler den satmadı da ,7 binlerden den sattı...Bilmeyenlere hatırlatma ..Satıabilir hale dönüşüm işlemi 18500 den önce yapıldı..
Yer İmleri